Sådan optager og redigerer du gameplay-video

Instructions about how to capture and trim video game footage from select software on Nintendo Switch.

Yderligere oplysninger:

• Op til tredive sekunders video af gameplay kan optages på Nintendo Switch.
  • De optagede videoer kan klippes og publiceres online.

Vigtigt:

• Videooptagelse er tilgængelig for konsoller med system menu version 4.0.0 eller højere, og er kompatibel med følgende softwaretitler:
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    • Mario Kart 8 Deluxe
    • ARMS
    • Splatoon 2
  • Flere titler vil blive kompatible i fremtiden.
  • Den kompatible software skal være opdateret til den nyeste version.

Følg disse trin:

For at optage videooptagelser af gameplay:

Mens du er i et kompatibelt spil, skal du trykke på Capture-knappen på den venstre Joy-Con og holde den nede.

• Op til 30 sekunder af gameplayet fra du trykker på Capture-knappen vil blive gemt.
  • De optagede videoer kan ses i albummet.

Sådan redigerer eller trimmer du en gemt gameplay-video:

1. I HOME-menuen skal du vælge "Album" > "All Screenshots and Videos."
  2. Vælg en video, der skal redigeres, og vælg derefter "Editing and Posting" > "Trim."
  3. Skub den venstre markør for at justere starten af videoen. Tryk derefter på "Next" ", og skub den højre markør for at justere, hvor videoen slutter.
  4. Når du er færdig, skal du vælge "Save." Den redigerede video bliver gemt som en ny video.

Sådan gemmer du et skærmbillede fra en gemt gameplay-video:

1. I HOME-menuen skal du vælge "Album" > "All Screenshots and Videos."
  2. SVælg en video, der skal redigeres. Afspilningen af videoen begynder.
    • Du kan sætte videoen på pause ved at trykke på "Y."
  3. Vælg "Editing and Posting" > "Save as Screenshot."