Skip to main content

Splatoon 3: Expansion Pass

Splatoon 3: Expansion Pass
System
  • Nintendo Switch
DLC til
Splat Splatoon 3-verdenen bredere ud med det betalte Expansion Pass!

Wave 1: Inkopolis (ude nu)

Gør Inkopolis fra det originale Splatoon på Wii U til din hjemmebane. Squid Sisters er her også for at gøre Splatfesterne endnu sejere! De produkter, der tilbydes her, er de samme som i Splatsville, så du kan shoppe i begge byer. Modes og amiibo-funktionalitet fungerer også på samme måde.

Wave 2: Side order (22.02.2024)

Du vågner som Agent 8 og opdager, at Inkopolis Square er blevet tømt for farver, samt at alle beboerne er forsvundet. I selsakb med en drone, der hævder at være Off the Hook-medlemmet Pearl, skal du bestige etagerne i Spire of Order og styrke dine evner, mens du klatrer op i tårnet i en singleplayer-oplevelse, der er designet til at blive spillet igen og igen!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark