Nintendo Switch - Oprettelse af forbindelse til internettet

Få mest muligt ud af din konsols onlinefunktioner.
Nintendo Switch - Oprettelse af forbindelse til internettet

Når du forbinder din Nintendo Switch-konsol til internettet, kan du spille online med folk fra hele verden. Du kan også købe software fra Nintendo eShop.

• Oprettelse af forbindelse til internettet

Din Nintendo Switch-konsol kan forbindes til internettet via wi-fi- eller kabelforbindelse. Hver forbindelse kræver forskellige betingelser, som er beskrevet nedenfor.

Opsætning af wi-fi-forbindelse

Du har brug for:

1. En internetforbindelse
    2. En trådløs router
    3. En Nintendo Switch-konsol

wifi

Opsætning af kabelforbindelse

Det kan være nyttigt at opsætte både kabel- og trådløs forbindelse.

Det här behöver du:

1. En internetforbindelse
    2. En trådløs router
    3. En Nintendo Switch-konsol
    4. En LAN-adapter (sælges separat)
    5. En Nintendo Switch-konsol (TV-tilstand)

ethernet

Det kan være nyttigt at opsætte både kabel- og trådløs forbindelse.

Hvis du kun bruger en kabelforbindelse, mister din Nintendo Switch-konsol forbindelsen til internettet, så snart du tager den ud af docken. Men hvis du også opsætter en trådløs forbindelse, forbinder din Nintendo Switch-konsol sig til wi-fi, så snart den mister kabelforbindelsen.

• Opsætning af wi-fi-forbindelse

Før du starter, skal du kende din trådløse routers SSID (dens navn) og adgangskode (sikkerhedsnøgle). Ofte finder du denne information på bag- eller undersiden af din router. Andre navne for SSID er "network name" eller "netværksnavn". Hvis der ikke står adgangskode, kan der stå "encryption key", "security key", "key" eller "nøgle".

Opsætning

1. Anbring Nintendo Switch-konsollen cirka 2-3 m fra den trådløse router. Hvis konsollen er for langt fra routeren, kan den måske ikke oprette forbindelse.

Wi-Fi

2. Tryk på HOME-knappen på konsollen for at åbne HOME-menuen, vælg derefter SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger).

HOME-knappen

3. Vælg INTERNET ⇒ INTERNET SETTINGS (internetindstillinger).

Inställningar

4. Vælg din routers SSID fra listen over fundne netværk.

Hitta ditt trådlösa nätverk

Hvis du ikke kan finde din trådløse router, så tryk på Y-knappen for at søge efter igen.

5. Angiv adgangskoden til routeren. Hvis SUCCESSFULLY CONNECTED (forbindelse oprettet) vises, så er opsætningen fuldført.

Klart

• Opsætning af kabelforbindelse

Sæt Nintendo Switch-konsollen i TV-tilstand.

Opsætning

1. Tilslut LAN-adapteren til USB-indgangen på Nintendo Switch-docken, brug herefter et LAN-kabel for at tilslutte LAN-adapteren til routeren.

Anslut

2. Se følgende trin på TV-skærmen.

Tryk først på HOME-knappen for at åbne HOME-menuen, vælg derefter SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger).

inställningar

3. Vælg INTERNET ⇒ INTERNET SETTINGS (internetindstillinger).

Internetinställningar

4. Vælg WIRED CONNECTION (kabelforbindelse) fra listen med registrerede netværk.

Wired

5. Vælg CONNECT TO THE INTERNET VIA WIRED CONNECTION (opret forbindelse til internettet via kabelforbindelse). Hvis SUCCESSFULLY CONNECTED (forbindelse oprettet) vises, er opsætningen færdig.

Klart

Det kan være nyttigt at opsætte både en kabelforbindelse og en trådløs forbindelse.

Hvis du kun bruger en kabelforbindelse, kan din Nintendo Switch-konsol ikke oprette forbindelse til internettet, så snart du fjerner den fra docken. Hvis du også opsætter en trådløs forbindelse, opretter din Nintendo Switch-konsol forbindelse til wi-fi, så snart kabelforbindelsen afbrydes.