Informationsside om forældrekontrol

I New Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS- og Wii U-systemerne findes der forældrekontrol.

På engelsk i Nintendos systemmenuer hedder det Parental Control og er en indbygget funktion i New Nintendo 3DS, Nintendo 3DS og Wii U, der lader forældrene bestemme, hvilke funktioner som må bruges frit og hvilke skal have en begrænset adgang. Adgangen kan spærres med en PIN-kode.

Læs venligst mere i manualerne for de respektive systemer om, hvordan Parental Control (forældrekontrol) indstilles.

Så jeg kan bestemme, hvilke spil mit barn skal have adgang til uden at sidde med og overvåge, imens barnet spiller?

Når det drejer sig om Nintendo 3DS- og Wii U-spil, er det muligt at sætte en grænse på fx 12 år. Det betyder, at systemerne ikke kommer til at acceptere spil, der har en PEGI-mærkning højere en 12.

I Nintendo 3DS-familien kan adgangen begrænses til følgende funktioner:

• 3D-effekten − (Nintendo anbefaler, at børn på seks år eller yngre ikke tilslutter systemets 3D-funktion)
  • Internet Browser
  • Nintendo eShop
  • Datadeling med andre Nintendo 3DS-systemer
  • Onlinefunktionen
  • StreetPass
  • Friend Codes
  • DS Download Play

I Wii U-systemet er det muligt at begrænse adgangen til disse funktioner:

• Game Rating
  • Online Interaction in Games
  • Internet Browser
  • Wii U Shopping Services
  • Miiverse
  • Friend Registration
  • Viewing Distributed Videos
  • Data Management
  • Internet Settings

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer PIN-koden?

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for effektiv hjælp (alle hverdage)!

I Wii U-systemet kan du registrere en e-mailadresse, så du kan få din PIN-kode tilsendt, hvis du skulle glemme den. Denne registrering skal ske i Parental Control-sektionen. Sørg for at dit barn ikke har adgang til denne e-mailadresse!