Skip to main content

Sådan oprettes 2-trinsbekræftelse

Instructions on setting up 2-step authentication (named “two-step verification” in the Nintendo Account settings) for a Nintendo Account.

Yderligere oplysninger:

 • 2-trinsbekræftelse tilføjer et ekstra sikkerhedslag, der kan hjælpe med at forhindre uautoriseret adgang til din konto.
 • Når 2-trinsbekræftelse er aktiveret, skal du logge ind med BÅDE din adgangskode og en kode, der sendes til din smart-enhed (smartphone eller tablet) via Google Authenticator eller en lignende godkendelsesapp.
 • Denne mulighed er ikke tilgængelig for børnekonti (16 år og yngre) eller konti under opsyn.

Følg disse trin:

 1. Gå til https://accounts.nintendo.com og log ind på din Nintendo Account.
 2. Vælg "Sign-in and security settings", rul ned til "Two-Step Verification", og klik på "Edit".
 3. Klik på "Enable two-step verification".
 4. Klik på "Submit" for at få en bekræftelseskode sendt til den oplyste e-mailadresse.
  • Hvis e-mail-adressen er forkert, skal du klikke på "Change" ved siden af menupunktet "Email Address" under "User Information" for at ændre den.
 5. Indtast bekræftelseskoden fra e-mailen, og vælg derefter "Submit".
 6. Installér Google Authenticator eller en anden godkendelsesapp på din smart-enhed.
  • Google Authenticator er en gratis app, der er tilgængelig via Google Play (Android) og App Store (iOS).
 7. Brug smart-enheds-appen til at scanne den QR-kode, der vises på skærmen for din Nintendo Account.
 8. Der vises en 6-cifret bekræftelseskode på din smart-enhed. Indtast bekræftelseskoden i feltet under trin 3 på skærmen med Nintendo-kontoen, og vælg derefter "Submit".
 9. Der vises en liste over sikkerhedskoder. Klik på "Copy" for at kopiere alle koderne, og indsæt dem derefter et sikkert sted.
  • En sikkerhedskode vil være påkrævet for at logge ind, hvis du ikke har adgang til Google Authenticator-appen. Sørg for at opbevare disse et sikkert sted.
  • Du kan bruge disse (én gang hver), hvis du ikke har adgang til Google Authenticator-appen. (Bemærk, at sikkerhedskopieringsprocessen kan variere afhængigt af den app, du bruger).
 10. Klik på " Backup codes saved" og derefter på "OK".

(Du kan til enhver tid vende tilbage til afsnittet Indstillinger for totrinsbekræftelse for at gennemgå sikkerhedskopieringskoderne og fjerne 2-trinsbegrænsningen.)


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark