Sådan oprettes 2-trinsbekræftelse

Instructions on setting up 2-step authentication (named “two-step verification” in the Nintendo Account settings) for a Nintendo Account.

Yderligere oplysninger:

• 2-trinsbekræftelse tilføjer et ekstra sikkerhedslag, der kan hjælpe med at forhindre uautoriseret adgang til din konto.
  • Når 2-trinsbekræftelse er aktiveret, skal du logge ind med BÅDE din adgangskode og en kode, der sendes til din smart-enhed (smartphone eller tablet) via Google Authenticator eller en lignende godkendelsesapp.
  • Denne mulighed er ikke tilgængelig for børnekonti (16 år og yngre) eller konti under opsyn.

Følg disse trin:

1. Gå til https://accounts.nintendo.com og log ind på din Nintendo Account.
  2. Vælg "Sign-in and security settings", rul ned til "Two-Step Verification", og klik på "Edit".
  3. Klik på "Enable two-step verification".
  4. Klik på "Submit" for at få en bekræftelseskode sendt til den oplyste e-mailadresse.
    • Hvis e-mail-adressen er forkert, skal du klikke på "Change" ved siden af menupunktet "Email Address" under "User Information" for at ændre den.
  5. Indtast bekræftelseskoden fra e-mailen, og vælg derefter "Submit".
  6. Installér Google Authenticator eller en anden godkendelsesapp på din smart-enhed.
    • Google Authenticator er en gratis app, der er tilgængelig via Google Play (Android) og App Store (iOS).
  7. Brug smart-enheds-appen til at scanne den QR-kode, der vises på skærmen for din Nintendo Account.
  8. Der vises en 6-cifret bekræftelseskode på din smart-enhed. Indtast bekræftelseskoden i feltet under trin 3 på skærmen med Nintendo-kontoen, og vælg derefter "Submit".
  9. Der vises en liste over sikkerhedskoder. Klik på "Copy" for at kopiere alle koderne, og indsæt dem derefter et sikkert sted.
    • En sikkerhedskode vil være påkrævet for at logge ind, hvis du ikke har adgang til Google Authenticator-appen. Sørg for at opbevare disse et sikkert sted.
    • Du kan bruge disse (én gang hver), hvis du ikke har adgang til Google Authenticator-appen. (Bemærk, at sikkerhedskopieringsprocessen kan variere afhængigt af den app, du bruger).
  10. Klik på " Backup codes saved" og derefter på "OK".

(Du kan til enhver tid vende tilbage til afsnittet Indstillinger for totrinsbekræftelse for at gennemgå sikkerhedskopieringskoderne og fjerne 2-trinsbegrænsningen.)