Skip to main content

Betjeningsmanual til Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, eller er du stødt på et problem og skal finde fejlen? 

I betjeningsmanualen finder du udførlig information om, hvordan du starter dit system og hvordan du finder fejlen i fald du har et problem. Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål i betjeningsmanualen, er du velkommen til at kontakte vores Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Betjeningsmanual

DOC


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark