fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch Online Service - Betalingstjeneste

Spil sammen online og brug den dertil indrettede mobilapp til at arrangere spil med dine venner.

Spil online med Nintendo Switch

Du skal have et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement for at kunne spille med eller mod andre spillere online.

Bemærk at det i reglen kræves, at du anvender denne service for at spille online med Nintendo Switch (undtagelser kan forekomme). Abonnement på servicen er ikke et krav for at spille Nintendo Switch og har ikke indflydelse på øvrige systemer såsom Wii U og Nintendo 3DS-familien.

Nintendo Switch Online-app - online lobby og stemmechat

En dertil indrettet app, der synkroniseres med Nintendo Switch, hvormed du kan invitere venner til at spille online, holde styr på spilmøderne og chatte med dine venner, mens i udkæmper kampe i kompatible spil - alt sammen fra din mobiltelefon.

Appstore

Google Play

Nintendo Entertainment System

Abonnenter vil have adgang til Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, der er en samling klassiske NES-spil. Samlingen vil som udgangspunkt indeholde tyve spil og flere vil jævnligt blive tilføjet. Ved lanceringen vil tidligere annoncerede titler som Balloon Fight, Dr. Mario og Super Mario Bros. 3 få selskab af Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros., Tennis og ti spil mere. For første gang vil spillene kunne spilles online. Konkurrér online, spil co-op multiplayer eller efter tur, alt efter hvilket spillet det drejer sig om. Venner kan endda se hinanden spille singleplayer online og ”videregive styringen” når som helst til en ven. Hvert NES-spil vil understøtte chat via Nintendo Switch Online-app til smartphones. Spillene kan også spilles offline.

Eksklusive tilbud

Abonnenter vil få mulighed for at købe bestemte produkter til en billigere pris i Nintendo eShop.

Pris

Nintendo Switch Online

Individuelt medlemskab

1 måned (30 dage)
 
3 måneder (90 dage)
 
12 måneder (365 dage)
 

Familiemedlemskab

12 måneder (365 dage)
 

 

Nintendo Switch Online+expansion pack

Individuelt medlemskab

12 måneder (365 dage)
 

Familiemedlemskab

12 måneder (365 dage)
 

Nintendo Account

Betalingstjenesten lader dig spille online og få del i de eksklusive fordele. Standardfunktionalitet såsom system- og spilopdateringer er gratis for alle Nintendo Switch-anvendere.

For at gøre brug af dit systems onlinetjenester skal du have en Nintendo Account. Du kan oprette en Nintendo Account her.

Opret en Nintendo Account

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til Nintendo Switch Online-service?

Du kan få adgang ved at købe et Nintendo Switch Online-medlemskab fra Nintendo eShop på Nintendo Switch.

Kan man teste Nintendo Switch Online gratis?

Du kan teste Nintendo Switch Online gratis i syv dage. Gå i Nintendo eShop og vælg "Nintendo Switch Online" til venstre i menuen for at aktivere din gratis prøveperiode.

Bemærk venligst: En gratis prøveperiode per tilgængelige Nintendo Account. I gratisperioden kan du spille online, stemmechatte via mobilappen, anvende Save Data Cloud og Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-tjenesten. Det er ikke muligt at købe Nintendo Entertainment System-håndkontrollerne i løbet af gratisperioden. Hvis automatisk fornyelse er aktiveret, vil dit abonnement automatisk opdateres til et individuelt månedsabonnement (30 dage). Hvis du ikke vil købe et medlemskab, kan du deaktivere automatisk fornyelse af abonnementet i løbet af prøveperioden.

Hvad koster et abonnement i Danmark?

Prisen varierer alt efter medlemskab. Aktuelle priser findes på Nintendo eShop.

Onlinespil

Hvilke spil kan jeg spille online som medlem?

Du skal være medlem for at spille online i Nintendo Switch-spil  såsom Splatoon 2, ARMS og Mario Kart 8 Deluxe. Adgang til funktioner såsom online leaderboards og ranking kræver ikke betalt medlemskab.

Hvis nogen jeg spiller online med anvender stemmechatten, vil jeg så automatisk blive tilføjet i stemmechatten?

Nej, du vil aldrig automatisk blive tilføjet stemmechatten. Du kan altid selv vælge, om du vil deltage i stemmechatten, uanset om andre spillere anvender denne funktion eller ej.

Hvis jeg vil afslutte stemmechatten, skal jeg så først afslutte det onlinespil, jeg spiller?

Nej, du kan altid stoppe chatten på Nintendo Switch Online-appen, selv når du spiller videre online. Du kan også blokere de enkelte spillere, så du ikke længere kan høre dem.

Skal jeg have et Nintendo Switch Online Service-medlemskab for at spille online på Wii U og systemer i Nintendo 3DS-familien?

Nej, du behøver ikke have noget medlemskab for at kunne spille online med disse konsoller.

Hvis jeg ikke køber et medlemskab, kan jeg da ikke længere bruge onlinefunktionerne på Nintendo Switch?

Du vil stadig kunne bruge mange tjenester uden at betale for et medlemskab. Blandt andet vil du have adgang til Nintendo eShop, du kan tillægge og håndtere venner, uploade billeder og videoer på sociale medier, anvende forældrekontrol samt få del i systemopdateringer og nyheder om spil og nye funktioner.

Save Data Cloud

Hvordan bruger jeg Save Data Cloud?

Når du har abonnement på Nintendo Switch Online vil dine data automatisk blive gemt, når Nintendo Switch er tilkoblet internettet eller er i Sleep Mode. Hvis du vil ændre i indstillingerne for Save Data Cloud skal du gå ind i System Settings, scrolle ned til Data Management og klikke på Save Data Cloud Backup.

Hvad sker der med mine gemte filer i skyen (Save Data Cloud) for Nintendo Switch og NES-spil, hvis mit Nintendo Switch Online-medlemskab udløber?

Spilfiler som er gemt med Save Data Cloud, vil ikke fortsat blive gemt i skyen, hvis medlemskabet udløber. Det samme gælder for gemt data for NES-spil. Hvis du derimod gemmer filerne lokalt på din Nintendo Switch-konsol, vil du kunne bruge dem igen, hvis du senere tegner nyt medlemskab af Nintendo Switch Online.

Individuelt medlemskab og familiemedlemskab

Hvilke forskellige typer medlemskaber findes der?

Der findes individuelt medlemskab (en Nintendo Account) og et familiemedlemskab (op til otte Nintendo Accounts). Det individuelle medlemskab kan vælges i hhv. 1, 3 og 12 måneder og familiemedlemskabet er kun muligt at vælge for 12 måneder.

Hvis jeg har flere Nintendo Switch-systemner, skal jeg da betale separat for dem alle?

Nej! Så længe du anvender en Nintendo Account, som har et aktivt medlemskab, kan du bruge det på flere systemer.

Hvis jeg køber et individuelt medlemskab, kan andre brugere som spiller på samme Nintendo Switch-konsol også bruge Nintendo Switch Online Service?

Nej, dette er ikke muligt. Hvis du køber et individuelt medlemskab, så er det kun den Nintendo Account, som har et aktivt medlemskab, der kan bruge Nintendo Switch Online-service på den enhed.

Hvis et familiemedlem, som spiller på samme Nintendo Switch, også vil have mulighed for at bruge tjenesten, kan en familiegruppe skabes i Nintendo Account settings, og herefter kan et familiemedlemskab købes (op til otte Nintendo Accounts).

Bemærk venligst, at visse spil såsom Mario Kart 8 Deluxe tillader, at yderligere en spiller kan deltage i en onlinesession som gæst. Denne funktionalitet kommer til at fungere, hvis den første spiller har et aktivt Nintendo Switch Online-medlemskab.

Jeg har købt et familiemedlemskab, behøver jeg at foretage mig yderligere?

For at kunne bruge medlemskabet skal du skabe en "Nintendo Account Family Group".

Hvis en forælder køber et familiemedlemskab, kan tilhørende "child accounts" da også bruge Nintendo Online service?

Ja! Uanset hvilken konto i en "Family Group", der køber et "Family Membership", så får alle i gruppen adgang til tjenesten.

Kan jeg opgradere til et familiemedlemskab når jeg har et individuelt medlemskab?

Selvom du har et individuelt medlemskab, der ikke er udløbet, kan du købe et familiemedlemskab og overføre den automatiske fornyelse til familiemedlemskabet. På nuværende tidspunkt er det dog ikke muligt at overføre resterende tid fra det individuelle medlemskab. Hvis du køber et familiemedlemskab mens du bruger et individuelt medlemskab, vil den automatiske fornyelse af det individuelle medlemskab automatisk stoppes. Det er altså ikke muligt, at begge medlemskaber fornyes automatisk.

Hvad sker der med den resterende tid af et medlemskab, hvis jeg køber et ekstra medlemskab?

Hvis du køber et ekstra individuelt medlemskab, i tillæg til dit allerede aktive individuelle medlemskab, så vil den nye tid lægges til den nuværende medlemstid. Hvis du fx har 35 dage tilbage af et medlemskab og køber et ekstra medlemskab på 12 måneder/365 dage, så har du stadig 400 dage tilbage af dit medlemskab. Resterende tid for en konto kan øges op til tre år. Du kan derimod ikke kombinere den resterende tid fra et individuelt medlemskab med et familiemedlemskab eller omvendt.

Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online

Kan Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online kun spilles hvis jeg er tilkoblet internettet?

Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online kan spilles i op til syv dage uden internettilslutning. Hvis du ikke kan starte Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online, prøv da venligst at tilslutte konsollen internettet igen.

Automatisk fornyelse

Hvordan fungerer automatisk fornyelse af medlemskabet?

Hvis du på tidspunktet for automatisk fornyelse af dit medlemskab har tilstrækkeligt med penge på din Nintendo eShop-konto, vil pengene blive taget herfra. Hvis der ikke er nok penge på din konto, trækkes pengene på din gemte betalingsmetode.

Bemærk venligst at du skal være 18 år eller ældre for at benytte automatisk fornyelse af medlemskab.

Hvordan bestemmes medlemstypen ved automatisk fornyelse?

Den samme medlemstype, som du allerede bruger, vil normalt automatisk blive fornyet. Hvis du aktiverer en syvdages prøveperiode fra Nintendo eShop og automatisk fornyelse er aktiveret, vil medlemskabet automatisk fornyes med 30 dage. Hvis du derimod køber en anden medlemstype end den du har i forvejen, så vil den sidst indkøbte medlemskabstype benyttes ved automatisk fornyelse. Hvis du fx køber et medlemskab på 12 måneder imens du har et løbende medlemskab på tre måneder, så vil den næste automatiske fornyelse være på 12 måneder.

Bemærk venligst: Hvis du har et familiemedlemskab, er det ikke muligt at ændre den automatiske fornyelse til et individuelt medlemskab.

Er det muligt at slå automatisk fornyelse af medlemskab fra?

Ja, automatisk fornyelse af medlemskab kan stoppes når som helst. Gå ind i Nintendo eShop, vælg Nintendo Switch Online, klik på "Pass Settings" og derefter "Terminate Automatic Renewal". Du kan også afbryde den automatiske fornyelse ved at gå ind på Nintendo Account-hjemmesiden. Gå da ind i "Shop Menu", klik på "Pass Settings" og derefter "Terminate Automatic Renewal".

Liste over onlinetjenester

ServiceMedlemIkke medlem
Onlinespil*
Nintendo Switch Online App
Nintendo Entertainment system – Nintendo Switch Online
Save Data Cloud
Eksklusive medlemstilbud
Systemopdateringer
Spilopdateringer
Adgang til Nintendo eShop **
Registrere og organisere venner **
Dele screenshots på sociale medier **
Mobilappen Nintendo Switch Parental Controls **
Nyheder **

*Med nogle få undtagelser kræves abonnement på Nintendo Switch Online Service for at anvende denne service.

**En Nintendo Account kræves for at anvende denne service.