nintendo logo

Nintendo Switch Online Service - Betalingstjeneste

Spil sammen online og brug den dertil indrettede mobilapp til at arrangere spil med dine venner.

Spil online med Nintendo Switch

Du kan spille med eller mod andre spillere online ved at logge dig på med din Nintendo Account. Onlinespil er tilgængeligt uden ekstra omkostninger indtil abonnement på servicen lanceres i september 2018.

Bemærk at det i reglen kræves, at du anvender denne service for at spille online med Nintendo Switch (undtagelser kan forekomme). Abonnement på servicen er ikke et krav for at spille Nintendo Switch og har ikke indflydelse på øvrige systemer såsom Wii U og Nintendo 3DS-familien.

Online lobby og stemmechat

En dertil indrettet app, der synkroniseres med Nintendo Switch, hvormed du kan invitere venner til at spille online, holde styr på spilmøderne og chatte med dine venner, mens i udkæmper kampe i kompatible spil - alt sammen fra din mobiltelefon.

Appstore

Google Play

Nintendo Entertainment System

Abonnenter vil have adgang til Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, der er en samling klassiske NES-spil. Samlingen vil som udgangspunkt indeholde tyve spil og flere vil jævnligt blive tilføjet. Ved lanceringen vil tidligere annoncerede titler som Balloon Fight, Dr. Mario og Super Mario Bros. 3 få selskab af Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros., Tennis og ti spil mere, der afsløres på et senere tidspunkt. For første gang vil spillene kunne spilles online. Konkurrér online, spil co-op multiplayer eller efter tur, alt efter hvilket spillet det drejer sig om. Venner kan endda se hinanden spille online singleplayer online og ”videregive styringen” når som helst til en ven. Hvert NES-spil vil understøtte chat via Nintendo Switch Online-app til smartphones. Spillene kan også spilles offline.

Eksklusive tilbud

Abonnenter vil få mulighed for at købe bestemte produkter til en billigere pris i Nintendo eShop.

Pris

Du kan vælge mellem fire forskellige medlemskaber. Tre individuelle og et for familien. Vi vil først få priserne i danske kroner, når tjenesten lanceres i september.

Individuelt medlemskab

1 måned
(30 dage)
 
3 måneder
(90 dage)
 
12 måneder
(365 dage)
 

Familiemedlemskab

12 måneder
(365 dage)
 

Afprøv onlinetjenesten gratis frem til den officielle lancering i september.

Betalingstjenesten lader dig spille online og få del i de eksklusive fordele. Standardfunktionalitet såsom system- og spilopdateringer er gratis for alle Nintendo Switch-anvendere.

For at gøre brug af dit systems onlinetjenester skal du have en Nintendo Account. Du kan oprette en Nintendo Account allerede nu.

Opret en Nintendo Account

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til Nintendo Switch Online-service?

Du kan få adgang ved at købe et Nintendo Switch Online-medlemskab fra Nintendo eShop på Nintendo Switch, når tjenesten er lanceret i september.

Hvilke spil kan jeg spille online som medlem?

Du skal være medlem for at spille online i Nintendo Switch-spil  såsom Splatoon 2, ARMS og Mario Kart 8 Deluxe. Adgang til funktioner såsom online leaderboards og ranking kræver ikke betalt medlemskab.

Hvilke forskellige typer medlemskaber findes der?

Der findes individuelt medlemskab (en Nintendo Account) og et familiemedlemskab (op til otte Nintendo Accounts). Det individuelle medlemskab kan vælges i hhv. 1, 3 og 12 måneder og familiemedlemskabet er kun muligt at vælge for 12 måneder.

Hvis jeg har flere Nintendo Switch-systemner, skal jeg da betale separat for dem alle?

Nej! Så længe du anvender en Nintendo Account, som har et aktivt medlemskab, kan du bruge det på flera systemer.

Hvis jeg køber et individuelt medlemskab, kan andre brugere som spiller på samme Nintendo Switch-konsol også bruge Nintendo Switch Online Service?

Nej, dette er ikke muligt. Hvis du køber et individuelt medlemskab, så er det kun den Nintendo Account, som har et aktivt medlemskab, der kan bruge Nintendo Switch Online-service på den enhed.

Hvis et familiemedlem, som spiller på samme Nintendo Switch, også vil have mulighed for at bruge tjenesten, kan en familiegruppe skabes i Nintendo Account settings, og herefter kan et familiemedlemskab købes (op til otte Nintendo Accounts).

Bemærk venligst, at visse spil såsom Mario Kart 8 Deluxe tillader, at yderligere en spiller kan deltage i en onlinesession som gæst. Denne funktionalitet kommer til at fungere, hvis om den første spiller har et aktivt Nintendo Switch Online-medlemskab.

Jeg har købt et familiemedlemskab, behøver jeg at foretage mig yderligere?

For at kunne bruge medlemskabet skal du skabe en "Nintendo Account Family Group".

Hvis en forælder køber et familiemedlemskab, kan tilhørende "child accounts" da også bruge Nintendo Online service

Ja! Uanset hvilken konto i en "Family Group", der køber et "Family Membership", så får alle i gruppen adgang til tjenesten.

Skal jeg have et Nintendo Switch Online Service-medlemskab for at spille online på Wii U og systemer i Nintendo 3DS-familien?

Nej, du behøver ikke have noget medlemskab for at kunne spille online med disse konsoller.

Vil der automatisk blive trukket penge fra mit kort, når gratisperioden udløber i september 2018?

Nej. Gratisperioden vil helt enkelt bare udløbe. Du skal aktivt købe et medlemskab for fortsat at kunne bruge tjenesten.

Hvis jeg ikke køber et medlemskab, kan jeg da ikke længere bruge onlinefunktionerne på Nintendo Switch?

Du vil stadig kunne bruge mange tjenester uden at betale for et medlemskab. Blandt andet vil du have adgang til Nintendo eShop, du kan tillægge og håndtere venner, uploade billeder og videoer på sociale medier, anvende forældrekontrol samt få del i systemopdateringer og nyheder om spil og nye funktioner.

Hvordan bruger jeg Save Data Cloud?

Detaljeret information om dette kommer senere

Hvad kommer dette til at koste i Danmark?

For at få oplyst den eksakte pris for Danmark må du besøge Nintendo eShop, når tjenesten lanceres i september 2018

Liste over onlinetjenester

ServiceMedlemIkke medlem
Onlinespil*
Nintendo Switch Online App
Nintendo Entertainment system – Nintendo Switch Online
Save Data Cloud
Eksklusive medlemstilbud
Systemopdateringer
Spilopdateringer
Adgang til Nintendo eShop **
Registrere og organisere venner **
Dele screenshots på sociale medier **
Mobilappen Nintendo Switch Parental Controls **
Nyheder **

*Med nogle få undtagelser kræves abonnement på Nintendo Switch Online Service for at anvende denne service.

**En Nintendo Account kræves for at anvende denne service.