Systemoverførsel fra Nintendo 3DS til New Nintendo 3DS

Her finder du en oversigt over, hvordan du udfører en systemoverførsel fra en Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL eller Nintendo 2DS til en New Nintendo 3DS eller New Nintendo 3DS XL.
Systemoverførsel fra Nintendo 3DS til New Nintendo 3DS

Vigtigt: Kontrollér venligst følgende inden du påbegynder systemoverførsel• Du skal ikke registrere dit Nintendo Network ID (NNID) på din New Nintendo 3DS. Dit NNID vil automatisk følge med, når du gennemfører en systemoverførsel. Hvis du registrerer dit NNID på din New Nintendo 3DS vil du ikke kunne gennemføre en systemoverførsel.

• Kontroller størrelsen på dit SD-kort i din nuværende Nintendo 3DS-konsol. Hvis du anvender et SD-kort, der er større end 4GB skal du anskaffe et microSD-kort, som er lige så stort til din New Nintendo 3DS-konsol for at få plads til alle data. Bemærk at den Nintendo 3DS du overfører data FRA kaldes "source system" og den New Nintendo 3DS du overfører data TIL kaldes "target system".
  • Hvis du overfører data fra en Nintendo 3DS med et SD-kort, der er større end det microSD-kort, der er i din New Nintendo 3DS, så overføres alle data uden den software, som du har downloadet på din Nintendo 3DS. Efter systemoverførslen kan du downloade alle spil, du tidligere har købt, gratis i Nintendo eShop. Gemt spildata genskabes så snart du starter de respektive spil.
  • For at tage microSD-kortet ud af din konsol skal du først trykke det forsigtigt ind. Brug ikke mere kraft end nødvendigt, så du ikke skader hverken microSD-kortet eller kortpladsen.
  • Med undtagelse af Nintendo DSiWare, vil data i din New Nintendo 3DS blive slettet og overskrevet. Hvis du har billeder eller indspilninger på din New Nintendo 3DS, som du gerne vil beholde, skal du kopiere dem over på microSD-kortet inden du laver en systemoverførsel.

Sådan fungerer overførslen

transfer1

En trådløs internetforbindelse er påkrævet. Spilkonsollerne skal også være så tæt på hinanden, at de kan kommunikere lokalt. Du bør også have to strømforsyninger, så hverken din Nintendo 3DS eller din New Nintendo 3DS slukkes midt i overførslen. Hvis batteriniveauet er for lavt på én af konsollerne, vil overførslen ikke sætte i gang. Det fungerer bedst, hvis batterierne i begge konsoller er fuldt opladet. Strømforsyninger til Nintendo 3DS, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo DSi og Nintendo DSi XL fungerer også med New Nintendo 3DS.

Vigtigt: Kontroller, at du har en stabil internetforbindelse inden du påbegynder systemoverførslen.

Tilslut begge spilkonsoller til lysnettet. Sæt dem ved siden af hinanden uden nogen forhindring imellem og tilslut begge til internettet.

transfer2

På begge spilkonsoller trykker du nu på HOME-knappen, derefter System Settings og så på Other Settings. Bladr til du finder System Update og klik på den. Nu kan det tage lidt tid, så afvent at opdateringen bliver gennemført.

transfer3SE

Når begge spilkonsoller er opdateret trykker du igen på HOME-knappen, derefter System Settings og Other Settings. Bladr frem til System Transfer og klik på den. Nu skal systemoverførslen starte.

transfer4SE

Historikken fra dit NNID og Nintendo eShop skal nu overføres via internet. Dine gemte data og indholdet på SD-kortet kan overføres via den lokale netværksfunktion* i din Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS eller via pc. Hvis du allerede anvender et microSD-kort (via en kortlæser) i din Nintendo 3DS, skal du selvfølgelig kun sætte dette direkte i din New Nintendo 3DS.

*Bemærk at 4GB data kan tage omkring to timer at overføre med den lokale netværksfunktion.

Under overførselsprocessen vil du blive spurgt: "Are you using an SD card or miniSD card with your system?" Vælg svaret "No" hvis du bruger et microSD-kort. Hvis du anvender et SD-kort eller et miniSD-kort (via en SD-kortadapter) vælger du svaret "Yes".

Herefter kan du vælge, om du vil overføre data via lokalt netværk eller kopiere via en pc. Følg siden instruktionerne, som dukker op på skærmen. At anvende en pc går meget hurtigere, men det kræver en SD/microSD-kortlæser at kunne bruge denne metode.

Hvis du anvender et microSD-kort med en SD/microSD-kortlæser, så tager du bare microSD-kortet ud af adapteren, når overførslen er gennemført og sætter det derefter i din New Nintendo 3DS.

Bemærk: Hvis du har flere SD-kort, er du nødt til at overføre via en pc og kopiere indholdet fra hvert SD-kort til microSD-kortet. Vær opmærksom på, at du ikke kan lægge et gemt spil, som du tidligere har haft gemt på flere forskellige SD-kort, sammen på samme microSD-kort.