Min downloadsession blev afbrudt, hvordan gør jeg det færdigt?

Kom du til at slukke for din Wii U, mens du downloadede et spil? Eller måske gik strømmen midt i det hele? Sådan her kan du genoptage en downloadsession.

Hvis du har registreret en downloadkode fra en kampagne og strømmen gik midt i downloadsessionen, vil du få en fejlmeddelelse om, at koden allerede er anvendt, næste gang du forsøger at downloade dit spil. For at få adgang til dit spil skal du derfor følge nedenstående trin.

• Start dit Wii U-system og vælg Nintendo eShop
  • Vælg "MENU"
  • Vælg "HISTORY"
  • Vælg "Titles you have downloaded"
  • Vælg "All software on this console"
  • Scroll ned til den titel, som du har problemer med og klik på "DOWNLOAD"

Efter disse enkle trin genoptages din downloadsession og du vil snart kunne spille dit spil.