Skip to main content

Meddelelse om ophør af onlinetjenester til Nintendo 3DS- og Wii U-software

Den 8. april 2024 vil onlinespil og andre funktioner, der bruger onlinekommunikation, ophøre for Nintendo 3DS- og Wii U-software. Dette omfatter også online co-operative spil, internetranglister og datadistribution. Mange tak for din fortsatte støtte til vores produkter.

Fra den 8. april 2024 vil der ikke længere være onlinespil og andre funktioner, der bruger onlinekommunikation, til Nintendo 3DS- og Wii U-software.

Du kan finde flere oplysninger om badges til udsmykning af Nintendo 3DS HOME Menu ved hjælp af Nintendo Badge Arcade her.

Bemærk venligst, at hvis der indtræffer en begivenhed, der gør det vanskeligt at fortsætte onlinetjenesterne for Nintendo 3DS- og Wii U-software, kan vi blive nødt til at afbryde tjenesterne tidligere end planlagt.

Vi takker oprigtigt spillerne for at have brugt onlinetjenesterne til Nintendo 3DS- og Wii U-software over en lang periode og beklager ulejligheden.

*Dette inkluderer software eksklusivt til New Nintendo 3DS.

SPØRGSMÅL OG SVAR


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark