Hvordan synkroniserer jeg Wii Remote?

Synkronisering af Wii-fjernbetjeningen til en Wii-konsol gør det muligt for Wii-fjernbetjeningen at kommunikere med konsollen. Wii-fjernbetjeningen, der følger med dit system, burde allerede være synkroniseret med din konsol. Men alle ekstra Wii-fjernbetjeninger, du bruger med dit system, skal også synkroniseres for at fungere korrekt.

Permanent synkronisering

Når du har købt en ny Wii Remote, er det bedst at udføre en permanent synkronisering, hvor håndkontrollen tilsluttes din egen konsol.

Find synkroniseringsknapperne: på Wii U sidder den ene på forsiden af konsollen (på Wii finder du den under den lille låge nedenfor spildiskindgangen) og den anden sidder på bagsiden af håndkontrollen (på ældre modeller skal du åbne batterirummet for at komme til knappen).

1. Tryk én gang på den røde knap på konsollen (kun ét tryk, skal ikke holdes inde).
  2. Tryk på den røde knap på Wii Remote og vent til de blå lamper på Wii Remote er færdige med at blinke. En af lamperne lyser konstant, når synkroniseringen er færdig.
  3. Du kan kun synkronisere én Wii Remote ad gangen. For hver Wii Remote, som du tilslutter din konsol, skal du gentage ovenstående synkronisering.

Engangssynkronisering

Hvis du for eksempel tager en håndkontrol med hjem til en ven, er det bedre med en engangssynkronisering, da din Wii Remote så stadig vil være synkroniseret med din egen konsol derhjemme.

1. Tryk på HOME-knappen på Wii Remote og vælge derefter "Wii Remote Settings" i menuen. Bemærk, at det i enkelte tilfælde ikke går at trykke på HOME-knappen, så vises et blåt hus med rødt advarselsmærke på skærmen.
  2. Klik på "Reconnect" og vent et øjeblik. Nu er ingen Wii Remote-håndkontroller tilsluttet Wii-konsollen.
  3. Nu trykker du på knap 1 og knap 2 samtidigt for at engangssynkronisere en Wii Remote. Rækkefølgen bestemmes af, hvilken håndkontrol der synkroniseres først. Spiller 1 skal først synkronisere sin håndkontrol, derefter spiller 2 og så videre.