Hvad er Nintendo Network ID?

Nintendo Network ID er din identifikation når du vil have adgang til Nintendo Network-tjenester som Nintendo eShop, Miiverse, Wii U Chat, Nintendo Account eller når du spiller spil online. Et Nintendo Network ID består af mellem 6 og 16 tegn.

Ved at registrere et Nintendo Network ID på din Wii U eller Nintendo 3DS får du adgang til forskellige tjenester. Du kan fx poste indlæg om dine spiloplevelser på Miiverse, Nintendos unikke meddelelsessystem. Du får også adgang til Nintendo eShop, hvor du blandt andet kan downloade gratis demoversioner af spil.

Hvis du har både Wii U og en konsol i Nintendo 3DS-familien kan du anvende samme Nintendo Network ID på begge systemer.

Det eneste du behøver for at oprette et Nintendo Network ID er enten en Wii U eller en konsol i Nintendo 3DS-familien samt en e-mailadresse.