Skip to main content

Nintendo Switch - Datastyring

Her er en introduktion til de datatyper, der kan gemmes på Nintendo Switch og de forskellige måder, du kan styre data på.

Datatyper

 • Softwaredata
 • Gemmedata
 • Skærmbilleder, der er taget med kameraknappen

Hvad er softwaredata?

Softwaredata omfatter softwareversioner, der kan downloades, indhold, der kan downloades og opdateringsdata. Det omfatter ikke gemmedata.

Lagringsdestinationer til data

De ovenfor nævnte data kan gemmes på de følgende destinationer:

 • Konsollens systemhukommelse
 • Et microSD-kort

Den mulige lagringsdestination varierer afhængigt af datatypen.

 • Softwaredata/Skærmbilleder
  Disse data gemmes på et microSD-kort, hvis der indsættes et og vil blive gemt i systemhukommelsen, hvis microSD-kortet er fuldt.
  • Du kan vælge en lagringsdestination til skærmbilleder via SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger) ⇒ DATA MANAGEMENT (datastyring) ⇒ SAVE DATA/SCREENSHOTS (gemmedata/skærmbilleder) ⇒ MANAGE SCREENSHOTS (håndter skærmbilleder)

datahantering

 • Gemmedata

  Disse data bliver gemt i konsollens systemhukommelse.
  Selvom du spiller detailversionen af et spil, bliver disse data ikke gemt på spilkortet. De kan heller ikke blive gemt på et microSD-kort

  .
 • Styring af softwaredata

  På Nintendo Switch kan du arkivere softwaredata for at få ledig plads på en lagringsdestination. Kun gemmedata og ikonet på HOME-menuen bibeholdes for arkiveret software.

  Hvis du vil arkivere software, skal du vælge softwaren på HOME-menuen. Tryk på plus- eller minusknappen, og vælg DATA MANAGEMENT (datastyring) ⇒ ARCHIVE SOFTWARE (arkivér software).

  Datahantering

  Kun ikonet på HOME-menuen bibeholdes for arkiveret software. Der vil blive vist et ikon før softwarenavnet, der viser, at den er blevet arkiveret.

  Du kan vælge dette ikon for at gendownloade softwaren.

  • Gendownload er måske ikke muligt for software, der ikke længere forhandles.

  Hvis du også vil slette softwareikonet

  Åbn menuen med valgmuligheder for den software, du vil slette, vælg derefter DATA MANAGEMENT (datastyring) ⇒ DELETE SOFTWARE (slet software). Gemmedata bliver ikke slettet.

 • Håndtering af gemmedata/skærmbilleder

  Åbn ALBUM på HOME-menuen, tryk derefter på X-knappen på listen med skærmbilleder for at vælge billeder, der skal slettes.

  Skärmdumpar

  Hvis du vil håndtere alle dine skærmbilleder på en gang, skal du åbne SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger) ⇒ DATA MANAGEMENT (datastyring) ⇒ SAVE DATA/SCREENSHOTS (gemmedata/skærmbilleder) ⇒ MANAGE SCREENSHOTS (håndter skærmbilleder). Der kan du slette alle dine skærmbilleder eller kopiere data mellem microSD-kortet og systemhukommelsen.

  Datahantering

  Gemmedata

  Alle dine gemmedata bliver gemt i systemhukommelsen.

  Du kan slette gemmedata for hver software ved at vælge SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger) ⇒ DATA MANAGEMENT (datastyring) ⇒ SAVE DATA/SCREENSHOTS (gemmedata/skærmbilleder) ⇒ DELETE SAVE DATA (slet gemmedata).

  Datahantering

  Sletning af alle data

  Du kan slette alle data og sætte Nintendo Switch-konsollen tilbage i den tilstand, du købte den i ved at gendanne fabriksindstillingerne.

  Al information, der er gemt på Nintendo Switch-konsollen, inklusive brugeroplysninger, internetindstillinger og spilrelaterede nyhedsartikler, bliver slettet.

  Kan jeg overføre lagringsdata fra en Nintendo Switch-konsol til en anden?

  Ja, det kan du! Med den seneste systemopdatering er det nu muligt at overføre lagringsdata og brugerkonto til en anden Nintendo Switch-konsol. Dette kan være nyttigt, hvis du fx tidligere har delt en Nintendo Switch-konsol med resten af familien, men nu har fået din egen konsol.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark