Er du netop blevet Nintendo Switch-ejer? Sådan kommer du i gang!

Er du fornylig blevet indehaver af en Nintendo Switch-konsol, kan det være en god idé at læse denne guide for at komme i gang på bedst mulig måde.

Hvordan starter jeg Nintendo Switch?

Tag et kig på videoen herunder. Den viser dig, hvordan du går frem, trin for trin.

Hvilke spil kan jeg spille på Nintendo Switch?

Det findes allerede mange spændende titler til Nintendo Switch, og der kommer stadig flere! Holder du af at spille sammen med venner og familie, kan titler som ARMS, Splatoon 2, Snipperclips Plus, Mario Kart 8 Deluxe eller sportstitler som FIFA18 og NBA 2K18 være noget for dig.

Hvis du derimod holder af at fordybe dig i et spil alene, vil vi først og fremmest anbefale dig de flot anmeldte spil som The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Super Mario Odyssey samt Xenoblade Chronicles 2, Fire Emblem Warriors og The Elder Scrolls V: Skyrim. Følg dette link for at se flere titler.

Få sidste nyt om Nintendo Switch og kompatible spil

Via Home-menuen kan du se nyhedsikonet «News». Klik på det for at få adgang til alle mulige slags opdateringer om nye og kommende titler. Her vil du finde alt fra trailere, billeder og Nintendo Direct-præsentationer til vigtig information om Nintendo Switch.

Gem billeder og videoklip fra spiloplevelser

Det er superenkelt at gemme og dele dine spiloplevelser med andre. Tryk på «capture»-knappen på Nintendo Switch for at tage et billede af skærmen. Det er også nemt at dele disse billeder med andre på de sociale medier. Hvis du har opdateret softwaren til Nintendo Switch (du skal have version 4.0.0 eller nyere) er det også muligt at gemme videoklip. For at gøre det trykker du på «capture»-knappen og holder den inde til du hører et bip, så vil de sidste 30 sekunder gemmes som et videoklip. Efter at klippet er gemt, kan du både gøre det kortere og gemme særlige øjeblikke som billeder.

Hvad gør de andre ikoner i Home-menuen?

Du kan blandt andet aktivere «sleep mode», justere dine kontroller eller ændre i indstillingerne. I menuen for indstillinger har du endda mulighed for at skabe din egen Mii-figur.

Kan jeg overføre lagringsdata fra en Nintendo Switch-konsol til en anden?

Ja, det kan du! Med den seneste systemopdatering er det nu muligt at overføre lagringsdata og brugerkonto til en anden Nintendo Switch-konsol. Dette kan være nyttigt, hvis du fx tidligere har delt en Nintendo Switch-konsol med resten af familien, men nu har fået din egen konsol.