• Support
  • Hvordan scanner jeg en QR Code?

Hvordan scanner jeg en QR Code?

Alt, du behøver for at scanne en QR Code er et Nintendo 3DS-system og internetadgang.

• Start Nintendo 3DS og sørg for at du befinder dig i HOME Menu (skærmbilledet, du kommer til først, når du starter systemet)
  • Hold L- eller R-knappen inde et øjeblik, så kamerafunktionen starter (ikke samme sag som at starte Nintendo 3DS Camera)
  • Tryk på det lille ikon, der ligner et skakbræt, nederst til venstre på den trykfølsomme skærm
  • Ret kameraet mod QR Code og scan

QR Code er et registreret varemærke, der tilhører DENSO WAVE INCORPORATED i Japan og andre land.