fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Gold Version

  • Oplev de klassiske Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, som oprindeligt blev lanceret til Game Boy Color, via Virtual Console på Nintendo 3DS.

    Gå ikke glip af muligheden for endnu engang at fange og samle alle Pokémon i Johto-regionen! Du kan blandt andet se frem til at møde legendariske Pokémon som Raikou, Entei og Suicune.

    De to Virtual Console-versioner er kompatible med de trådløse funktioner i Nintendo 3DS, hvilket indebærer at spillere kan bytte Pokémon med hinanden. Det er også muligt at kæmpe mod hinanden med disse versioner.

    Du kan også bruge Time Capsule-funktionen som gør, at du kan bytte Pokémon mellem Virtual Console-versionerne af Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version eller Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition i Pokémon-centrene inde i spillene.

    Spillene er farverige og tilbyder mange nye Pokémon udover de 150 som var med i Pokémon Red, Blue og Yellow. Du starter dit nye eventyr som en fersk Pokémon-træner på øen Johto og begiver dig ud på en rejse med det formål at fange så mange Pokémon som muligt. Under eventyrets gang vil du støde på flere velkendte ansigter, men også mange nye Pokémon. Afprøv nye angreb og oplev overraskende udviklinger, mens du fylder Pokédex med dine sidste nye fund.

    I takt med at jagten på Pokémon går fremad, dukker der også nye teknologiske innovationer op. Forskerne har arbejdet hårdt med både nye og allerede eksisterende opfindelser for at hjælpe dig. Spillene indeholder et realtidsur, der holder styr på din fremgang. Enkelte hændelser opstår kun på visse dage eller på visse tidspunkter af døgnet. Du kan også holde kontakt med din mor og andre trænere med en slags kombination af en radio og en mobiltelefon.

    Bemærk! Spilæskerne indeholder ikke fysiske eksemplarer af spillet, men en downloadkode, så spillene kan downloades via Virtual Console på Nintendo 3DS.


Pokémon Gold Version

Release-dato: 22. september 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Eventyr, Rollespil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
Distributør: Bergsala

Relaterede produkter

Pokémon Silver Version
Oplev de klassiske Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, som oprindeligt blev lanceret til Game Boy Color,...
Pokémon Crystal Version
En ægte Pokémon-klassiker.

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.