fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Party: Island Tour

  • Spillet indeholder syv nye baner, 80 vanedannende minispil og et bredt udvalg af sjove funktioner til stor fornøjelse for alle spillere. Multiplayer kan nemt spilles af i alt fire spillere med hver sin Nintendo 3DS med bare et enkelt eksemplar af spillet.

    Du kan vælge mellem at spille som forskellige Nintendo-figurer såsom Mario, Luigi, Yoshi, Peach og Toad, og feste gennem syv unikke baner med hver sit tema og spillestil. Spil fx Bill's Mad Mountain og se om du har held til først at komme i mål ud fra risikable moves, eller boost din raket og vind i Rocket Road. Hvert spillebræt er spækket med særlige kort og terninger, som kan ændre spillets gang, og spillet vindes gennem de spændende minispil. Det er spillernes helt egen fest i Mario Party: Island Tour, så I kan selv vælge fordeling af kravet til evner og held, når I vælger spillebræt samt endda vælge sværhedsgrad i mini-spillene.


Mario Party: Island Tour

Release-dato: 17. januar 2014
System: Nintendo 3DS
Kategori: Minispil, Brætspil, Party
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: StreetPass, Bevægelseskontrol

Relaterede produkter

Mario Party: The Top 100
For første gang kan 100 af de bedste mini-spil fra Mario Party-serien spilles i håndholdt format.
  • Mario Party: The Top 100
    For første gang kan 100 af de bedste mini-spil fra Mario Party-serien spilles i håndholdt format.

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.