Skip to main content

14 Kirby-spil du kan spille lige nu!

23. marts 2023

Kan du heller ikke få nok af den nuttede, lyserøde helt? Du kan dykke ned i hele 14 spil med Kirby, der fås lige nu til Nintendo Switch! Tag på eventyr i Dream Land, deltag i multi-Kirby-kampe, drøn gennem baner fyldt med mad og meget mere. Se alle de tilgængelige spil herunder.

Kirby’s Dream Buffet

Nintendo Switch
Kirby’s Dream Buffet

Spis dig til sejr, når op til fire sultne Kirby-figurer løber om kap, konkurrerer i minispil og kæmper mod hinanden på de søde, sprøde baner, der er fyldt med lækkerier. Spis alle de jordbær, du kan, for den tungeste Kirby vinder!

Kirby Fighters 2

Nintendo Switch
Kirby’s Dream Buffet

Forbered dig på multi-Kirby-kampe! Udvælg dine foretrukne Copy Abilities og kæmp for at være den sidste Kirby tilbage på banen i dette charmerende kampspil. Vælg mellem at samarbejde eller konkurrere mod hinanden, når du spiller med venner lokalt eller online.

Super Kirby Clash

Nintendo Switch
Super Kirby Clash

Sammensæt dit personlige Team Kirby med fire unikke figurer med hver sine våben og evner i dette eventyr (der er gratis at begynde på). Tag på missioner og mød alle dine yndlingsbosser fra Kirby-serien - solo eller sammen med op til tre venner.


Endnu flere Kirby-eventyr

Har du lyst til at genopleve nogle af dine yndlingsspil med Kirby? Eller måske tage på din første rejse gennem Kirbyspillenes historie? Da kan det anbefales at tage et kig på rækken af Kirby-spil, der er tilgængelige med dit medlemskab af Nintendo Switch Online eller Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Kirby’s Dream Land (Game Boy)

Kirby’s Dream Land

Game Boy

Kirbys debutspil! Tag med på Kirbys allerførste rejse gennem Dream Land og oplev det første møde med Whispy Woods og andre kendte figurer.

Kirby’s Dream Land 2 (Game Boy)

Kirby’s Dream Land 2

Game Boy

Fortsæt, hvor du slap i Kirby's Dream Land, og mød dine nye venner: Rick, Coo og Kine!

Kirby’s Adventure (Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Adventure

Nintendo Entertainment System

Hjælp Kirby med at besejre den onde Nightmare og genoprette freden i Dream Land ved hjælp af Copy Abilities, der optræder for første gang i dette eventyr.

Kirby’s Dream Course (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Dream Course

Super Nintendo Entertainment System

Kirby kastes mod fjenderne i dette vanvittige spil inspireret af golf. Spillet er fuldt af overraskelser og Copy Abilities!

Kirby’s Dream Land 3 (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Dream Land 3

Super Nintendo Entertainment System

Planet Pop Star er i problemer! Kong Dedede er blevet besat af et mystisk væsen, så det er nu op til Kirby at redde ham.

Kirby Super Star (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby Super Star

Super Nintendo Entertainment System

Spillet blev oprindeligt kendt som Kirby's Fun Pak i Europa og består egentlig af otte spil i ét. Du skal forhindre Dyna Blade i at ødelægge Dream Lands afgrøder, køre ræs mod King Dedede og meget mere.

Kirby’s Avalanche (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Avalanche

Super Nintendo Entertainment System

Tag imod King Dededes Avalanche Competition-udfordring og spil med dine (puzzle-)muskler i Kirby's Avalanche, der oprindeligt blev kendt som Kirby's Ghost Trap i Europa.

Kirby 64: The Crystal Shards (Nintendo 64)

Kirby 64: The Crystal Shards

Nintendo 64

Hjælp med at få samlet en hellig krystal i Kirbys første eventyr med 3D-grafik samt Power Combos, der giver dig mulighed for at mikse Copy Abilities.

Hvis det ikke helt er nok Kirby for dig, kan du også se frem til Kirby Tilt 'n Tumble (Game Boy Color), der kommer til Nintendo Switch Online, og Kirby and the Amazing Mirror (Game Boy Advance), der kommer til Nintendo Switch Online + Expansion Pack!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark