Skip to main content

Udforsk de tre stormagters skæbne i Fire Emblem Warriors: Three Hopes, der udkommer til Nintendo Switch i denne uge

mandag, 20. juni 2022
Fire Emblem Warriors: Three Hopes, det seneste spil i Warriors-serien, lanceres i denne uge til Nintendo Switch og byder på en anderledes historie i det velkendte univers fra Fire Emblem: Three Houses.

I dette nye eventyr krydser de fremtidige herskere af de tre nationer, der styrer Fódlan, spor med Shez - en lejesoldat med en mission og hovedpersonen i Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Shez er på jagt efter nogle svar, efter at han har lidt et brutalt nederlag mod den mystiske Ashen Demon. Det bliver din opgave at guide truppen gennem denne endnu usete story og dens mange veje.

Gruppen kan sætte deres taktiske evner på prøve ved at give ordrer til allierede i realtid, mens de hakker og skærer sig igennem horder af fjender. Nogle strategiske elementer fra Fire Emblem: Three Houses får også et comeback.

Edelgard, Dimitri og Claude, som står i spidsen for de tre mægtige huse i Officers Academy, er også tilbage sammen med deres medlemmer, der alle sprudler af personlighed. Inden du begiver dig ud i kampen, er det muligt at udforske lejren og interagere med allierede under træning, i samtaler samt indtagelse af lækre måltider. Efterhånden som venskabsbåndene styrkes vil de allierede dele deres personlige historier og låse op for nye evner, der kan vende slagets gang.

Du kan allerede starte på eventyret nu med en gratis demoversion af Fire Emblem Warriors: Three Hopes, der er tilgængelig i Nintendo eShop. Du vil kunne overføre dine fremskridt, når det fulde spil lanceres den 24. juni.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark