Skip to main content

Ny trailer til Mario Golf: Super Rush afslører flere detaljer om spillet

mandag, 17. maj 2021
Med Mario Golf: Super Rush vender Mario Golf-serien tilbage i sin hidtil hurtigste form. Vælg mellem et bredt udvalg af Mushroom Kingdom-figurer, når du enten spiller solo eller multiplayer, når spillet udkommer til Nintendo Switch den 25. juni 2021.

 Højdepunkter

 • Flere spillemåder:
  • Nem styring: Simpel knapkontrol gør det nemt og fleksibelt for både nye spillere og erfarne proffer. Det er utroligt nemt at tage sigte, vælge skudstyrke og sende bolden afsted. Det er også muligt at gøre brug af bevægelseskontrollen ved at holde Joy-Con som en golfkølle*.
  • Nyttigt værktøj: En effektiv teknik er at skrue bolden for at påvirke, hvordan den ruller efter landing, og der er flere funktioner til rådighed: Fx en skudmåler, der hjælper med at aflæse terrænet og tilpasse slaget.
 • Velkendte figurer og sjov med familie og venner: Det er muligt at vælge mellem seksten Mushroom Kingdom-figurer, der hver især har forskellige styrker og er udstyret med deres helt egne unikke træk. Pauline, Chargin’ Chuck og King Bob-omb deltager her for første gang i serien. Du kan indtage fairway med op til tre andre spillere, både lokalt og online **.
 • Diverse baner: Fra standardbaner til baner med særlige udfordringer er golfrunderne godt varierede. Der er seks fantastiske steder at vælge imellem.
 • Spilfunktioner:
  • Speed Golf: I den nye hurtige spilfunktion, Speed Golf, går flere spillere i gang samtidigt. Det er vigtigt at indsamle genstande for at indhente udholdenhed og at undgå banens forskellige farer, mens I drøner efter bolden. I kan også bruge særlige ”dashes” og skud til at svinge sejren til jeres fordel.
  • Battle Golf: I Battle Golf - en mere hektisk variation af Speed ​​Golf – er ni huller i spil på samme tid. Den første spiller, som scorer tre huller, har vundet. Så det er med at holde sig i front!
   Standard Golf: I Standard Golf tæller hvert slag og den laveste score vinder.
  • Golf Adventure: Solospillere kan gå fra rookie til pro ved at tilmelde deres Mii-figur til en prestigefyldt country club i Golf Adventure. Mens de interagerer med velkendte Mushroom Kingdom-figurer, kan de lære at spille og påtage sig en række sjove udfordringer. At samle erfaring gør det muligt at opgradere figuren, som derefter kan anvendes i multiplayer-spillene.

* Bevægelseskontrol kan ikke bruges i Golf Adventure.

** Internetforbindelse er påkrævet. For at bruge online-tjenester skal du oprette en Nintendo Account og acceptere vilkårene. Nintendo Account Privacy Policy gælder. Nogle online-tjenester er muligvis ikke tilgængelige i alle lande. Onlinespil kræver betalt online-medlemskab. Find ud af mere om Nintendo Switch Online.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark