Skip to main content

Monster Hunter Rise: Sunbreak™ Digital Event bød på ny trailer med mere.

tirsdag, 15. marts 2022
I Monster Hunter Digital Event afslørede spillets producer Ryozo Tsujimoto en ny trailer for Monster Hunter Rise: Sunbreak, der er en massiv udvidelse til det populære og prisbelønnede Monster Hunter Rise.

Denne spændende nye trailer giver et glimt af den nye story, den nye Elgado Outpost Hub, udfordrende nye monstre og spændende nye evner, som monsterjægerne vil møde efter at have gennemført grundspillet. Den digitale event gav også det første virkelig dybdegående kig på noget af det nye indhold i Monster Hunter Rise: Sunbreak og afslørede, at udgivelsesdatoen er den 30. juni 2022 for Nintendo Switch-udgaven.

info om Monster Hunter Rise: Sunbreak

Ud over den almindelige, helt digitale udgave af Monster Hunter Rise: Sunbreak vil der være en Special Deluxe Edition, der indeholder den store udvidelse og bonusindhold som udstyr, bevægelser og frisurer. Jægere, der ønsker at begynde deres rejse i Kamura, kan vælge Monster Hunter Rise + Sunbreak som enten en fysisk eller en helt digital udgave til Nintendo Switch. I den fysiske udgave vil udvidelsen være inkluderet i form af en digital kupon.

Spillere, der vælger at købe en hvilken som helst version af Monster Hunter Rise: Sunbreak tidligt, vil modtage "Loyal Dog"- og "Striped Cat"-rustningssættene til Palamute og Palico. Ved lanceringen vil Nintendo Switch-spillere også kunne købe tre nye Malzeno-inspirerede amiibo, der låser op for udstyr til jægerne, Palamute og Palico.

Monster Hunter Rise: Sunbreak story

Nyheden om landsbyens overlevelse inspirerer den tapre ridder Dame Fiorayne til at rejse fra det fjerne kongerige for at søge hjælp. Jægere, der er modige nok til at deltage, vil tage til havnen i Elgado Outpost. Denne travle maritime mellemstation er hjemsted for laboratoriet, der forsker i den unormale monsteraktivitet, der plager kongeriget, og til Commando Post, der har til opgave at genoprette freden i riget. Her vil spillerne interagere med en række nye figurer, herunder kommandanten for Knights of the Royal Order Admiral Galleus, den lidt specielle videnskabsmand Bahari, smeden Minayle, købmanden Oboro og opgavegiveren Chichae. Disse hjælpsomme allierede vil hjælpe jægerne med at fremstille nyt udstyr til de farer, der venter forude, og instruere dem i at udføre nye kraftfulde Wirebug-teknikker.

Truslen mod kongeriget er tæt forbundet med magtfulde væsner, kendt som the Three Lords. Denne gruppe omfatter Garangolm, Fanged Wyvern Lunagaron og Elder Dragon Malzeno. Ud over disse nye fjender vil andre monstervarianter og tilbagevendende fanfavoritter, herunder Blood Orange Bishaten og Astalos, dukke op for at udfordre jægerne i den tilføjede Master Rank-quest-sværhedsgrad. At undersøge the Three Lords’ adfærd vil føre jægerne rundt i hele kongeriget til spændende nye steder, herunder det nyligt afslørede Citadel. Dette sted kan prale af snedækkede bjergtoppe og frodige skove. I midten af dette enorme område ligger en for længst forladt fæstning, der fungerer som en bastion for de monstre, som den blev bygget til at holde ude.

For at hjælpe nye spillere med at forberede sig på ankomsten af Monster Hunter Rise: Sunbreak er der blevet tilføjet nye Monster Hunter Rise-rustninger og -våben. Den kraftfulde Defender-serie indeholder våben, der hjælper spillerne med at avancere hurtigt, og kan kombineres med Black Belt-rustningen og Veteran's Talisman for at forbedre overlevelsesevnen og nyttige færdigheder. Når spillerne nærmer sig høj rang, fremskynder Guild Cross-sættet processen med hurtigt at få genstande, som kan gemmes til fremtidige jagter. Monster Hunter Rise-spillere, der ikke køber Sunbreak-udvidelsen, vil modtage en opdatering, når Sunbreak lanceres, som kræver 13 GB på Nintendo Switch. Opdateringen vil være nødvendig for at kunne spille online, justere våben, få genstandspakker og kuponer til at ændre på din figur.

  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_SUNBREAK_01-119502614d56f15982c3.07046071.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_SUNBREAK_04-119502614d56f1c1cb57.32263125.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Blood_Orange_Bishaten.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Command_Post.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Citadel_04.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/SS08.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Elgado_Outpost.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/SS13.jpg

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark