Skip to main content

Højdepunkter fra Xenoblade Chronicles 3 Direct

onsdag, 22. juni 2022
I onsdagens Xenoblade Chronicles 3 Direct bød Nintendo på 25 minutter med nyheder om monstrøse fjender, spændende personligheder og steder fra det kommende spil.

Xenoblade Chronicles 3 lanceres til Nintendo Switch den 29. juli, men allerede nu er det muligt at få et glimt af de begivenheder, der sender Noah, Mio og deres medsoldater ud på en storslået rejse. Du kan se hele Xenoblade Chronicles 3 Direct i sin helhed herover.

Som det seneste bidrag i den anmelderroste rollespilsserie forbinder Xenoblade Chronicles 3 fremtiden for to tidligere Xenoblade Chronicles-spil. Xenoblade Chronicles 3 kan også fungere som en indgang for alle, der ønsker at fordybe sig i en enorm rollespilsverden med dynamiske figurer, en rig story med episk omfang.

I Aionios, verdenen i Xenoblade Chronicles 3, er der to stridende nationer, Keves og Agnus, hvis soldater hver dag kæmper med livet som indsats. Seks soldater, der kommer fra disse to nationer, får til opgave at deltage i en særlig mission.

Højdepunkter fra Xenoblade Chronicles 3 Direct:

  • Udforsk en enorm verden: Aionios byder på en uhørt smuk natur, der står i kontrast til den dystre konflikt, der udkæmpes mellem de to nationer. Når spillerne bevæger sig rundt i Aionios, gemmes de steder, som du besøger, som landemærker, der hurtigt kan rejses til, hvilket gør det mere overskueligt at bevæge sig rundt i denne gigantiske verden. Det er muligt at vandre frit omkring eller følge et spor til den næste destination ved at aktivere en navigationsfunktion. Når du udforsker, vil du støde på flere spændende miljøer og et rigt dyreliv. Dyrene varierer fra føjelige til farlige. Nogle væsner, såsom den dæmoniske Krenolur, lægger ikke skjul på deres vildskab.
  • Lær dig kampens kunst: Når din gruppe er klar til at gå ind i en kamp, kan I udnytte evner, kaldet Arts, til at gå efter sejren. Nogle Arts kan bringe modstanderne ud af balance, nogle kan påføre mere skade baseret på hvor angrebet kommer fra og nogle kan endda helbrede allierede. Ved at sammenkæde flere Arts med fantastiske Chain Attacks kan du gære stor skade på fjenderne. Når gruppemedlemmerne får mere erfaring i kamp, kan de lære kraftfulde Master Arts og Fusion Arts for at udføre endnu mere ødelæggende angreb.
  • Hvile og tage opgaver: Du kan gå op ad klipper, bestige sandede skråninger, svæve med rebbaner og sejle på havet. Selv om der er meget på spil, er det muligt at nyde verdenen i dit eget tempo og opdage kolonier, hvor du kan shoppe, spise, lære beboerne at kende og tage imod opgaver. Lær Noahs og hans venners liv at kende i disse kolonier og rastpladser. Ved at bruge indsamlede materialer til at lave mad eller fremstille ædelstene kan du styrke forskellige evner. Det er også rart bare at slappe af og hvile, inden du tager en bid af næste imponerende landskab eller nedkæmper den næste livsfarlige fjende.
  • Master Character Classes: Hver figur i gruppen har en såkaldt Class, der påvirker, hvordan de kæmper. Sværdkæmperen fører kampen som en velafbalanceret angriber, men der er mange andre klasser, der specialiserer sig i healing, forsvar og kraftfulde slag, blandt andre evner. Du kan frit udskifte den figur, du styrer i kamp, og deres Class kan også ændres, så den passer til deres allieredes Class. Hvis du bruger tid på at lære figuren flere klasser, kan du få et balanceret team.
  • Rekruttering af helte: Rejsen gennem Xenoblade Chronicles 3 består af et hold på seks hovedfigurer, men modige indbyggere i Aionios kaldet Heroes kan udlåne deres våben og evner til holdet som et syvende medlem. Kun én helt ad gangen kan være med på slagmarken, men spillerne kan skifte dem ud, som de ønsker det. Og de bringer deres egne særlige klasser med til dit team, som Guardian Commander, Incursor og War Medic. Gruppemedlemmer kan endda påtage sig en hvilken som helst af helteklasserne, når de bliver allierede. Ved at rekruttere flere helte vil spillerne øge kombinationen af klasser og Arts i deres gruppe, hvilket udvider de strategiske muligheder.
  • Ouroboros-fusion: Ved at gå sammen i kamp gennem såkaldt Interlinking kan to figurer i gruppen sammensmelte til en voldsomt kraftfuld form kendt som en Ouroboros. Optjening af point i kamp gør den allerede mægtige Ouroboros endnu stærkere. Ouroboros kan også deltage i Chain Attacks med resten af gruppen.
  • Expansion Pass: Udvid verdenen i Xenoblade Chronicles 3 ved at købe Expansion Pass. Fra spillets lancering og frem til slutningen af 2023 kan du få ekstra indhold, der vil blive udgivet i fire bølger for at forbedre rejsen gennem Aionios. Indholdet vil omfatte nyttige genstande, nye outfits og farvevarianter, udfordringskampe, nye opgaver, nye heltefigurer og endelig mere story. Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass kan nu forudbestilles i Nintendo eShop.
  • Brug hvilken som helst amiibo: Xenoblade Chronicles 3 er kompatibel med amiibo. Ved at anvende en hvilken som helst kompatibel amiibo er det muligt at få nyttige genstande i spillet. Har du en Shulk-amiibo, vises en figurs sværd som Monado, det ikoniske våben fra det originale Xenoblade Chronicles, når du bruger Noahs Swordfighter Class.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark