fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Wii U
 • Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

 • Donkey Kong Country: Tropical Freeze er sidescrollende Donkey Kong-action når det er allerbedst!

  Dette frostklare jungleeventyr har farverig HD-grafik med levende detaljer, som kommer til udtryk både i den store abes pels og de frodige omgivelser, hvilket kommer i selskab med det brystkassedunkende soundtrack komponeret af den berømte David Wise.

  Donkey Kongs tropeø fryses til is!

  I dette spil bliver Donkey Kongs ø invaderet af nye iskolde fjender, der ankommer på langskibe fra nord og som med hjælp fra et magisk horn forvandler det tropiske paradis til en frossen fæstning. Som om det ikke er nok, fejes Donkey Kong og co. langt bort af den arktiske cyklon, og skal sammen på en episk rejse, der spænder over seks øer med hver sit tema, for at generobre deres bananlager og optø Donkey Kong Island! Hver ø indeholder et væld af heftige og hektiske niveauer, hvor du fx oplever undersøiske narrestreger, episke bosskampe og hemmelige udgange undervejs. Ved flere lejligheder vrider det nye dynamiske kamera handlingen ad nye veje og over stok og sten!

  Vælg mellem tre partnere

  I god Donkey Kong Country-tradition kan Donkey Kong alliere sig med en kammerat på ryggen for at få ekstra evner - og denne gang er der hele tre venner at vælge imellem! Den altid pålidelige Diddy Kong er tilbage, bevæbnet med sin Peanut Popgun og Barrel Jet til at komme helskindet over drabelige afgrunde. Dixie Kong er skam også med igen med sin Gumball Popgun og Helicopter Spin. Og så er Cranky Kong for første gang i serien en spilbar figur. Bevæbnet med sin trofaste stok kan han hjælpe Donkey Kong med at komme gennem svært terræn med Cane Bounce. Når du spiller solo, kan du opsøge den mest egnede kammerat til at opdage spillets mange hemmeligheder med - ellers kan du i multiplayer slå dig sammen med en ven, der kan tage kontrollen over det ønskede sidekick.

  Kong POW

  Desuden tilbyder hvert partnerskab et nyt kombineret angreb, kaldet Kong POW: Indsaml hundrede bananer til at udslette alle fjender på skærmen og gør dem til nyttige genstande. Hvilke genstande? Det kommer helt an på din makker! Fx forvandles alle fjender sammen med Cranky Kong til værdifulde Banana Coins, der kan bruges i den shop, som Funky Kong har kørende. Besøg således Funky's Fly 'n' Buy for at købe remedier til at hjælpe dig i eventyret såsom Crash Guards, der beskytter dig i en minevogn, eller du kan samle på figurer fra den nye Capsule Toy Machine.

  Konkurrér på tid og Hard Mode

  Dine gale abeevner vil ikke gå ubemærkede hen, hvis du får lyst til at vise dig, da den helt nye Time Attack-funktion giver ekspertspillere fra hele verden online Leaderboards med mulighed for at dele replays fra dine møder med andre spillere. Lær tricks, der kan gøre dig den hurtigste i verden og kravl op ad listen i en fart! Er du desuden dygtig nok, kan du låse op for Hard Mode, hvor du kun har én Kong og et hjerte til at komme gennem hvert niveau.


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Release-dato: 21. februar 2014
Release-dato - Nintendo Selects: 15. april 2016
System: Wii U
Kategori: Action, Platformspil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt, Co-Op
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Retro Studios
Distributør: Bergsala
Sprog: