fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition

 • Pokémon Scarlet og Pokémon Violet i én pakke.

  Har du svært ved at vælge mellem Pokémon Scarlet og Pokémon Violet? Hvorfor vælge, når du kan få begge dele? Pokémon Scarlet og Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition indeholder begge spil og en cool metalboks til at opbevare dem i.

  De nyeste kapitler i Pokémon-serien, Pokémon Scarlet og Pokémon Violet, kommer til Nintendo Switch. Med disse nye titler tager Pokémon-serien et nyt evolutionært skridt og giver dig mulighed for at udforske frit i en åben verden med et rigt udtryk.

  Flere byer smelter grænseløst sammen med vildmarken. Du vil kunne se denne regions Pokémon i luften, havet, skovene og på gaderne – simpelthen overalt! Oplev den sande glæde ved Pokémon-serien - at kæmpe mod vilde Pokémon for at fange dem - nu i et spil med en åben verden, som spillere i alle aldre kan få glæde af.

  Del glæden med andre spillere og familien i dette eventyr, der kan spilles med op til tre andre spillere.

  Mød nye Pokémon

  De tre Pokémon, du kan vælge mellem som dine allerførste partnere, er Sprigatito, Fuecoco og Quaxly. Er du ikke nysgerrig efter at se, hvordan du vil møde disse tre Pokémon? Det vil også blive interessant at se deres personligheder.

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Grass b CMM big

  Sprigatito
  Type: Græs

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Fire b CMM big

  Fuecoco
  Type: Ild

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Water b CMM big

  Quaxly
  Type: Vand

  Der venter mange flere nye Pokémon på at blive opdaget på dit eventyr!

  Du kan forvente at møde kraftfulde Pokémon som Koraidon i Pokémon Scarlet og Miraidon i Pokémon Violet. Disse legendariske Pokémon siges at have ekstraordinære kræfter, men ellers er der ingen, der ved meget mere om disse mystiske Pokémon på nuværende tidspunkt.

  Spillets figurer

  Din veninde Nemona er en cool og energisk person, der elsker Pokémon-kampene! Som erfaren Pokémon-træner er hun en pålidelig guide gennem hele eventyret.

  I Pokémon Scarlet møder du professor Sada, og i Pokémon Violet møder du professor Turo, som begge har specialiseret sig i forskning, der passer bedst til deres respektive regioner.
  Når du begiver dig ud på dit eventyr, vil din påklædning variere alt efter, om du spiller Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet. Hvem ved, hvilket eventyr der venter dig?


Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition

Release-dato: 18. november 2022
System: Nintendo Switch

Relaterede produkter

Pokémon Violet
Velkommen til en åben Pokémon-verden!
Pokémon Scarlet
Velkommen til en åben Pokémon-verden!