fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

  • Tag med Mario, Luigi, Princess Peach og Toad på en mission for at redde Sprixie Kingdom i Super Mario 3D World + Bowser's Fury! Bowser har kidnappet Sprixie Princess og så er det selvfølgelig op til vores helte at redde hende!

    Forbered dig på at skulle klatre over mure og kradse dine fjender som kat ved hjælp af Super Bell, klone dig selv med Double Cherry eller sætte Cannon Box på dit hoved og affyre projektiler mod fjenderne. Denne opdaterede version af Super Mario 3D World til Nintendo Switch leveres med gameplay-forbedringer, fx kan alle figurer løbe hurtigere og klatre endnu højere ved brug af Super Bell. Du kan også spille ved hjælp af gyro-kontrollen!

    I Bowser’s Fury skal du samarbejde med Bowser Jr. for at få skubbet far Bowser af krigsstien. I rollen som Mario skal du løbe, springe og hoppe over en række øer for at samle de mystiske Cat Shines og kæmpe mod den kolossale, rasende Fury Bowser, når han dukker op over vandoverfladen.

    Giv en Joy-Con til en ven og spil sammen i co-op, hvor en af jer styrer Bowser Jr. og hjælper Mario med at finde Cat Shines.

    Ud over lokal multiplayer som co-op for op til fire spillere, kan man nu også nyde multiplayer-ballade online!


Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Release-dato: 12. februar 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Platformspil
Spillere: 1-4 Lokalt | 1-4 Online
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Egenskaber: amiibo