fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario 3D All-Stars

 • Tre spil i én stjernebestrøet samling.

  Oplev tre af Marios største 3D-eventyr i Super Mario 3D All-Stars til Nintendo Switch! Denne særlige udgivelse giver dig Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy, der alle er optimeret til Nintendo Switch med opdateret HD-grafik, Joy-Con-kontrol samt et episk soundtrack med musikken fra alle tre spil.

  Med opdateret HD-grafik og forbedret billedopløsning kan du fuldt ud fordybe dig i Marios mangfoldige eventyr!

  Du får desuden tre soundtrack sprængfyldt med over 170 nostalgiske melodier. Nyd det brede udvalg af episk musik fra hvert spil, når som helst og hvor som helst!

  Super Mario 64

  SM3DAS 64 630x400

  Med en tidløs kontrolordning, der siden er anvendt i alle Marios 3D-udflugter, markerede Super Mario 64 Marios strålende debut i 3D-verdenen. Hop, flyv og slå saltomortaler, mens du udforsker malerier omkring prinsesse Peachs slot for at finde Power Stars og stoppe Bowser!

  Super Mario Sunshine

  SM3DAS SUNSHINE 630x400

  Tag med på stranden! Mario rejser på ferie med vennerne til den smukke ø, Delfino, men finder i stedet sammen med den trofaste F.L.U.D.D. for at afsløre et fordækt plot og dukkeføreren bag det hele. Marios nye ven lader desuden Mario krydse de forskellige verdener på alverdens måder, takket være dens vidunderlige vandpumpe!

  Super Mario Galaxy

  SM3DAS GALAXY 630x400

  Mario drøner ud på en intergalaktisk rejse for at hjælpe Rosalina og redde prinsesse Peach fra Bowsers angreb af astronomiske proportioner. Overvind tyngdekraften og hop fra planet til planet med valgfri bevægelseskontrol, eller spil med en ven i Co-Star Mode!

   

  Den fysiske version af samlingen kommer i et begrænset oplag og den digitale version er kun tilgængelig til slutningen af marts 2021.


 • Music Player


  Super Mario 64


  Super Mario Galaxy


  Super Mario Sunshine


Super Mario 3D All-Stars

Release-dato: 18. september 2020
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr, Platformspil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala