fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Sword + Pokémon Sword Expansion Pass

 • Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser, der rummer alt fra idyllisk landskab til moderne byer, dybe skove og snedækkede bjerge. I Galar-regionen arbejder Pokémon og folk sammen om at opbygge forskellige industrier. Fans kan besøge gyms over hele regionen i deres stræben efter at blive champion.

  En ny generation af Pokémon indtager Nintendo Switch-systemet. Bliv Pokémon-træner, tag ud på en ny rejse i den nye Galar-region og optrævl mysteriet bag de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta! Udforsk The Wild Area, et kæmpestort stykke land, hvor spillerne kan kontrollere kameraet helt frit. Deltag i Max Raid Battles*, hvor du vil stå ansigt til ansigt med gigantiske og superstærke Pokémon, kendt som Dynamax Pokémon.

  • Bliv Pokémon-træner, tag ud på en ny rejse i den nye Galar-region og optrævl mysteriet bag de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta!
  • The Wild Area er et kæmpestort stykke land med utæmmet natur i Galar-regionen, der forbinder flere byer og storbyer. I The Wild Area lever der flere forskellige Pokémon end nogen steder ellers i Galar-regionen. De Pokémon trænerne møder i The Wild Area forandrer sig alt efter sted eller vejr, så du ser måske noget nyt, hver gang du besøger området.
  • Oplev Max Raid Battles, hvor fire Pokémon-trænere kan gå sammen og udfordre de vilde Dynamax Pokémon.
  • Dynamax er et stedspecifisk fænomen i Galar-regionen, hvor Pokémon bliver gigantiske, når de er i kamp og det er en vigtig del af Pokémon-kampene i regionen. Alle Pokémon i Galar-regionen kan blive Dynamax i kamp og når de bliver det, bliver de helt enormt stærke og deres kampevner får et boost!

  Expansion Pass inkluderer:

  I denne særudgave er begge udvidelser til Pokémon Sword inkluderet! Udforsk The Isle of Armor  og The Crown Tundra.  

  The Isle of Armor er en udvidelse med fokus på smuk natur. Her kan du udforske flotte strande, frodige skove og spændende grotter. Måske kan du også lære noget af den legendariske Pokémon, der går under navnet Kubfu.

  I The Crown Tundra går turen over et smukt og snedækket landskab, hvor du undersøger mysteriet om den legendariske Pokémon Calyrex, der engang herskede over hele Galar. 

  *Det kræver Nintendo Switch Online medlemskab (sælges separat) og en Nintendo Account at spille online, samt tilgang til internet.

   


Pokémon Sword + Pokémon Sword Expansion Pass

Release-dato: 06. november 2020
System: Nintendo Switch
Kategori: Eventyr, Rollespil
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: GAME FREAK
Distributør: Bergsala
Sprog:
©2019 Pokémon. ©1995–2019 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. Pokémon and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.

Relaterede produkter

Pokémon Shield
Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser,...
Pokémon Sword and Pokémon Shield Dual pack
Både Pokémon Sword og Pokémon Shield i en og samme pakke! Kan du ikke vælge mellem Pokémon Sword og Pokémon Shield?...
Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass
Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser,...