fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

1-2-Switch

 • Fest ansigt til ansigt som aldrig før!

  Gør klar til den helt store spilfest hvor som helst og med hvem som helst takket være den nye spillestil, hvor spillerne kigger på hinanden - ikke på skærmen! Bring action, sjov og ballade ind i den virkelige verden med dueller a la det vilde vesten, malkekonkurrencer, copycat-konkurrencer og meget mere. Hvert spil udnytter Nintendo Switch Joy-Con-kontrollernes muligheder på forskellig vis. Da selve spillet ikke finder sted på skærmen, vil publikum kigge på spillerne selv i stedet for skærmen, hvilket gør festen en hel del sjovere!

  • Spil ansigt til ansigt - se på vennerne i stedet for skærmen mens i konkurrerer i et helt nyt slags tv-spil fyldt med hurtige og sjove ansigt til ansigt-spil. Nedstir din modspiller som revolverhelt, efterab din modspillers figurer i copycat-konkurrencer eller gå efter sejren i de hedeste bordtennismatcher.
  • Spil hvor som helst med hvem som helst - medbring sjov og ballade til fester i gode venners lag eller hvor du kommer omkring ved hjælp af den faste holder på Nintendo Switch-systemet. Nintendo Switch sælges i en pakke med to Joy-Con-kontroller, hvilket betyder at der bliver gang i festen med bare ét system og ét spil.
  • Intuitiv og simpel kontrol ved brug af Joy-Con-funktionerne - enkle regler gør det nemt for alle at spille og sjovt for alle at se på. Hver spiller holder én Joy-Con, og forskellige spil gør brug af forskellige funktioner, blandt andet bevægelseskontrol, HD Rumble eller kameraet.

  En masse forskellige spil

  1-2-Switch indeholder en masse forskellige, innovative spil, der sætter gang i festen!

  Sword Fight

  Sword Fight

  Parér din modstanders hug og vis, hvem der er bedst til at svinge sværdet!

  Wizard

  wizard

  Når din modstander retter sin stav mod dig, svarer du med en veltimet kontra!

  Telephone

  Telephone

  Distrahér din modstander og vær den første, der svarer, når det ringer!

  Shave

  Shave

  Forestil dig, at du skal barbere dig. Der er ingen spejle til at hjælpe dig. Det gælder om, at få så tæt og præcis en barbering som muligt - uden ulykker!

  Joy-Con Rotation

  Joy-Con Rotation

  Det lyder måske nemt nok... hold Joy-Con i en hånd og rotér den. Men giv agt, hvis du ikke er helt nøjagtig, er der ingen point!

  Sneaky Dice

  Sneaky Dice

  I kender hinandens point og det gælder om at have flest point - kan du få din modstander til at mistro sit eget resultat?

  Beach Flag

  Beach Flag

  Kig på hinanden og sprint mod sejren!

  Quick Draw

  quickdraw

  Kig hinanden dybt i øjnene, træk og skyd! Men pas på, trykker du for tidligt af, bliver det ikke en fuldtræffer!

  Samurai Training

  samuraitraining

  Aflæs din modstander, vil han slå rigtigt til nu eller afventer han bare dit træk...

  Table Tennis

  tabletennis

  Man kan næsten fornemme bordtennisbordet, når man slår bolden frem og tilbage mellem sig. Prøv at skifte spillestil for at bringe din modstander ud af balance!

  Safe Crack

  safecrack

  Drej din Joy-Con langsomt og mærk på de små vibrationer, hvornår du rammer det rigtige punkt. Hvem får først låst pengeskabet op?

  Milk

  milk

  Pres først med pegefingeren og så med ringfingeren, præcis som når du malker en rigtig ko! Sørg for at timingen passer og se, hvordan mælken simpelthen løber ned i spanden!

  Eating Contest

  eatingcontest

  Hold højre Joy-Con med det bevægelsesfølsomme kamera op foran din mund og spis! Jo hurtigere du tygger, desto bedre!

  Ball Count

  ballcount

  Vend og drej din Joy-Con forsigtigt og mærk kuglerne rulle omkring inden i den. Kan du tælle, hvor mange der er?

  Copy Dance

  copydance

  Læg nøje mærke til, hvordan din modstander bevæger sig og efterlign det så godt som muligt. Når det er din tur, så prøv at bevæge dig på sjove, kunstige måder for at forvirre modstanderen.

  Team battle

  Udforsk flere spil med Team Battle. Dette er en speciel holdspilfunktion for op til 20 spillere, hvor en sejr i et 1-2-Switch-spil bringer dit hold nærmere målet. Spillene udvælges tilfældigt og det vindende hold flytter fremad på spilbrættet. Denne funktion er perfekt for konkurrencemindede spillere, uanset om der spilles en-mod-en eller i større hold. Team Battle sætter med garanti gang i festen!


 • Ball Count


  Copy Dance


  Eating Contest


  Milk


  Quick Draw


  Safe Crack


  Samurai Training


  Table Tennis


1-2-Switch

Release-dato: 03. marts 2017
System: Nintendo Switch
Kategori: Minispil, Party
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: TV Mode, Tabletop Mode, HD Rumble