fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land

 • Tag med på eventyr med stærke og ret så nuttede Kirby, hvor han får nye evner i et farverigt 3D-platformeventyr, der er fyldt med vidundere, vildmark og Waddle Dees.

  Kirby har jo flair for dybe indåndinger og han får sit at se til, da han ankommer til et ukendt land og opdager, at Waddle Dees bliver kidnappet i massevis af Beast Pack. For at redde sine venner begiver Kirby sig ud på en rejse sammen med sin nysgerrige makker, Elfilin, som han møder i den nye verden.

  Spillerne kan gøre brug af en række af Kirbys evner til at bekæmpe fjender og navigere i levende 3D-verdener. Et sted, hvor naturen og en tidligere civilisation er smeltet sammen, venter dig områder fyldt med platformudfordringer. Når du begiver dig ud for at befri de Waddle Dees, der holdes fanget ved målet i slutningen af hver bane, kan det være nyttigt at udforske alle kroge og hjørner for også at redde så mange som muligt undervejs.

  Beast Pack er lidt af en udfordring, så til Kirbys ikoniske kopieringsevner er der kommet et par tilføjelser: Drill og Ranger-kopieringsevnerne. Drill gør det muligt at dykke ned i jorden og angribe fjender nedefra. Og fjenderne vil snart se stjerner, når Kirby bruger sin Ranger-kopieringsevne, som gør det muligt at ramme en fjende langt væk.

  Det er desuden muligt for Kirby at få en medspiller med på rejsen i form af Bandana Waddle Dee. Spillerne kan da affyre en række forskellige angreb ved hjælp af hans spyd og kan nemt hoppe ind i co-op-spil for to spillere på samme konsol ved at dele en Joy-Con.

  Kirby and the Forgotten Land introducerer også Waddle Dee Town, som er det centrale knudepunkt i eventyret. Byen vil udvikle sig mere og mere baseret på antallet af reddede Waddle Dees. Forskellige butikker vil åbne, og spillerne vil kunne nyde nogle af byboernes yndlingsspil. Kirby kan endda hjælpe til i Waddle Dee Caféen. Den kloge Waddle Dee kan også findes i Waddle Dee Town og vil give dig nyttige tips. Ved at oprette forbindelse online med en Nintendo Account er det muligt at få oplysninger baseret på globale spillerdata, såsom det samlede antal Waddle Dees, der er reddet rundt om i verden, og den mest populære kopieringsevne på det aktuelle tidspunkt.

  Kirby-serien fylder desuden 30 år i 2022 og du kan downloade supersødt jubilæums-wallpaper her.


Kirby and the Forgotten Land

Release-dato: 25. marts 2022
System: Nintendo Switch
Kategori: Eventyr, Platformspil
Spillere: 1-2 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala