fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • BRAVELY DEFAULT II

BRAVELY DEFAULT II

 • Fire helte, fire krystaller - ét storslået eventyr! Teamet bag Bravely-serien og OCTOPATH TRAVELER er tilbage med BRAVELY DEFAULT II.

  Du kan se frem til en spændende ny historie, en helt ny verden og nye Heroes of Light i denne opfølger til BRAVELY DEFAULT.

  Fire helte forbereder sig til deres livs rejse i dette fantastisk flotte og engagerende rollespilseventyr fra Square Enix, skaberne bag Final Fantasy-serien.

  BRAVELY DEFAULT II har musik fra Revo (Sound Horizon/Linked Horizon).

  Download gratis demo af BRAVELY DEFAULT II i Nintendo eShop!

  Du leder dit Heroes of Light-team på en rejse gennem fem kongeriger for at returnere krystallerne til deres retmæssige hjem efter de er blevet stjålet. Du bruger de såkaldte Asterisks til at låse op for opgaver og evner, der giver dig mulighed for at nedlægge alverdens monstre, og husk desuden at bruge kommandoerne ”Brave” og ”Default” til at styre den fine balance mellem risiko og belønning!

  Verden er i krise. Oversvømmelser, stigende temperaturer, naturkatastrofer - tyveriet af krystallerne truer alle levende ting. Der er dog håb i form af Heroes of Light, som består af fire fantastiske krigere, der kan bringe elementerne tilbage i sin rette balance.

  Hovedpersonen Seth drager med sine ledsagere, Gloria, Elvis og Adelle, gennem det pulserende land Excillant. Udnyt teamets kombinerede kræfter til at besejre de djævle, som stjal krystallerne, og kvæl det kaos, der truer med at flå landet fra hinanden!

  Med sit Brave & Default-system giver BRAVELY DEFAULT II sit bud på den turbaserede RPG-formel ved at give spillerne mulighed for at gå all-in på angreb på bekostning af fremtidige runder eller indtage en defensiv position for at gemme runder til senere brug.

  Du skal finde en balance mellem det at spille det sikkert eller satse på en mere risikofyldt strategi for at besejre det enorme udvalg af fjender, du møder.

  Asterisks er de magiske genstande, der giver dit team adgang til de nye opgaver. Du skal indsamle dem og tilpasse dit team for at skabe det ultimative kamphold. Udforsk det frodige landskab i Excillant, snak med dets spøjse indbyggere og bliv til vaskeægte helte!


BRAVELY DEFAULT II

Release-dato: 26. februar 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Rollespil
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Square-Enix
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Demoversion tilgængelig