fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

 • Tag kommandoen over en hær i de strategiske, turbaserede kampe i din rolle som taktisk rådgiver for Orange Star Army.

  Der er brug for din ekspertise, når du flytter land-, luft- og flådeenheder over slagmarken og frigør stærke kræfter, der kan vende kampen til din fordel. Besejr fjendtlige tropper og indtag byer og baser for at sikre jer sejren og opretholde freden. Hold øje med det lunefulde terræn og vejret, når du leder enhederne gennem begivenhederne i Advance Wars og Advance Wars 2: Black Hole Rising.

  Kæmp side om side med yderst dygtige kommandanter. Beskyt dit land med hjælp fra Andy, Max, Sami og flere kommandanter, hver med deres helt egne specielle evner og CO-kræfter. Andy kan reparere enheder, mens Sami kan booste troppernes egenskaber. Modstanderne kan dog også bruge deres egne CO-egenskaber! Gennem begge missionerne spiller de CO du møder, en kritisk rolle på slagmarken og i historien.

  Rekrutter venner og se, hvem der er den bedste strateg. Når du ikke har travlt med at opretholde fred i en af de to fortællinger, kan du spille med dine hærkommandantmuskler i Versus Mode*. Op til fire spillere kan kæmpe på flere forskellige kort. Hver spiller vælger et CO fra hver mission og skal bruge deres CO-kræter strategisk til at vende slagets gang. Gør din soldat klar med forskellige tilpasningsmuligheder.

   

  *Andet tilbehør, spil og systemer kan være nødvendige for at spille i multiplayerfunktionen. Sælges separat.


Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Release-dato: TBA
System: Nintendo Switch
Kategori: Strategi
Spillere: 1-4 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala