Skip to main content

At rejse er en leg med Nintendo Switch

mandag, 3. juni 2024
{LOCALIZE EN="Travel is a Breeze with Nintendo Switch" SE="Förgyll resan med Nintendo Switch" NO="Gjør feriereisen til en lek med Nintendo Switch" DK="At rejse er en leg med Nintendo Switch" FI="Matkustaminen on vaivatonta Nintendo Switchin kanssa"}

At rejse er at leve, og med Nintendo Switch bliver det et eventyr.

Mød Nintendo Switch-familien

Nintendo Switch-familien af konsoller er designet med tanke for fleksibilitet, hvilket gør systemet perfekt til spil på farten. Her er et hurtigt overblik over de tre forskellige konsoller:

Tre spillemåder giver ultimativ fleksibilitet

Nintendo Switch kan tilpasses din livsstil med tre forskellige spillemåder:

TV Mode: Placér konsollen i Nintendo Switch Dock for at nyde spil på tv-skærmen. Dette er perfekt til at slappe af på dit hotelværelse efter en dag med sightseeing eller til at spille sammen med venner og familie.

Handheld Mode: Placér Joy-Con-controllerne på konsollens sider og spil håndholdt. Dette er ideelt under transport, da den giver dig mulighed for at tage din spiloplevelse med overalt, fra lange flyrejser til togture.

Tabletop Mode: Brug det indbyggede stativ til at placere Nintendo Switch-systemet på en flad overflade, og tag så Joy-Con-controllerne af for enten at spille solo eller sammen med andre. Dette er fantastisk til at tage et hurtigt spil på caféer, i lufthavne eller andre steder, hvor du opholder dig på din rejse.

  Smarte rejsetips!

  Her er nogle tips til at sikre en behagelig spiloplevelse på farten:

  Brug flytilstand: Du skal du aktivere flytilstand ombord på fly for at deaktivere systemets trådløse kommunikation og overholde flyselskabets regler. Du kan hermed nyde singleplayer-spil uden afbrydelser.

  Praktisk opladning: Nintendo Switch bruger et USB-C-stik til opladning. Den oplader, der følger med systemet, kan også bruges til at oplade Nintendo Switch Pro Controller (sælges separat).

  Opbevaringstaske: Investér i en solid taske til beskyttelse af konsol og tilbehør. En god taske har plads til Nintendo Switch-system, Joy-Con-controllere, spil og evt. oplader, så kan alt holdes organiseret og sikkert.

  Et bredt udvalg af opbevaringstasker

  Gode feriespil

  Her er et bud på seks spil, der er perfekte til din næste ferie, uanset om du spiller solo eller med venner:

  Nintendo Switch er med sit store udvalg af spændende spil og mange forskellige spilfunktioner den perfekte rejsemakker. Uanset om du er på en lang flyrejse, togtur eller bare slapper af på ferien, sikrer Nintendo Switch, at rejsen er en leg, og at dine spileventyr ikke behøver at stoppe.


  Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

  Social media

  © Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark