Skip to main content

Splatoon 3 udkommer denne uge

onsdag, 7. september 2022
Splatoon 3 udkommer til Nintendo Switch fredag den 9. september. Her kommer spillerne med til Splatlands, hvor adrenalinfyldte konkurrencer, cool mode, overdrevne våben og splat med farvestrålende blæk er en del af hverdagen for Inklings og Octolings.

Splatoon 3 kommer med tre hovedindstillinger: Turf War, den ikoniske fire mod fire-holdkamp om at blække mest af et område; Salmon Run, co-op mode, hvor et hold på fire sammen afværger bølger af farlige Salmonid-bosser for at samle gyldne æg; samt den friske singleplayer Story Mode, der indeholder "Return of the Mammalians", hvor du indtager rollen som Agent 3 og kæmper mod de onde Octarians. Derudover vender de såkaldte Splatfests tilbage til serien.

Splatoon 3 er en ny opfølger til både nye og rutinerede Splatoon-spillere og introducerer nye funktioner til serien, mens velkendte modes er blevet genopfundet på forskellige måder:

  • Blæk din vej til sejr: Spillerne kan bruge deres våben til at sprøjte blæk ud over det hele. Ved at splatte modstandere til bliver de midlertidigt slået ud, og når man skifter til Swim Form, er det muligt at dykke ned i sit holds blækfarve og svømme rundt på banen. Denne smarte evne kan føre spillerne op ad vægge og gennem hegn og genopfylder desuden deres blæktank. Desuden vil de nyligt tilføjede evner Squid Roll og Squid Surge hjælpe med at bevæge sig gennem banen.
  • Et farverigt arsenal: Alle våbentyper fra tidligere spil er tilbage i selskab med flere nye. Spillerne kan udrulle konkurrenterne med rollers, tilblække tæt på med den nye våbentype Splatana, holde sig hydreret med den nye Tacticooler eller vende skuden med en række særlige evner.
  • Spil med venner: Alle modes, der er tilgængelige i spillets lobby, undtagen Anarchy Battle (Series), kan spilles med venner. En nyhed i serien er, at det er muligt at fortsætte med at spille i en fast gruppe, når en kamp er slut. Spillere kan også bruge lokal kommunikation til at spille med folk i nærheden i forskellige modes på Shoal.
  • Turf War Battles: Denne online multiplayerfunktion sætter to hold op mod hinanden i en tre-minutters kamp om at dække mest område med deres blæk. Helt nye baner som Eeltail Alley, Scorch Gorge, Mincemeat Metalworks og Undertow Spillway slutter sig til tilbagevendende baner som Museum d'Alfonsino, Hammerhead Bridge og Mahi-Mahi Resort ved lanceringen. I alt 12 baner venter spillerne den 9. september - og der vil følge flere i gratis opdateringer efter lanceringen.
  • Splatfest-events: I disse online-multiplayerbegivenheder stemmer spillerne på et af tre hold og opnår derefter indflydelse for deres valgte Splatfest-hold i 4-v-4 Turf War-kampe. Et nyt spin på disse events er den farverige og kaotiske Tricolor Turf War, hvor tre hold konkurrerer på samme tid, og det hold, der fører, skal forsvare sig selv i en unik 4-v-2-v-2 kamp.
  • Anarchy Battles: Her kommer alles færdigheder på prøve. Spillerne deltager i kampe på tværs af fire roterende modes i målbaserede kampe. Anarchy Battle (Series) er for de spillere, der ønsker at tage en udfordring op solo. Alternativt kan du deltage i Anarchy Battle (Open), hvis du vil slå dig sammen med venner.
  • Salmon Run: I denne hektiske co-op for fire spillere skal spillerne afværge bølger af farlige Salmonid-bosser.Salmon Run kan nu spilles når som helst.
  • Return of the Mammalians: I den nye singleplayer Story Mode-del spiller solo-squids som Agent 3 i kamp mod uregerlige Octarians for at opdage hemmeligheden bag Alterna og Fuzzy Ooze.Denne del vil også fungere som en god træningsbane til udfordringerne i multiplayer-kampene.
  • Customisation: Splatoon 3 indeholder nye og udvidede tilpasningsmuligheder og udstyr, der kan fås i butikkerne i Splatsville. De nyeste outfits, personlige dekorationer og meget mere kan også findes i sæsonkataloget. Sæson 1-kataloget er tilgængeligt fra lanceringen og hver sæson varer tre måneder. Der er også planlagt yderligere gratis opdateringer og større betalt DLC i fremtiden.

 

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark