Skip to main content

Prøv demoversionen af Big Brain Academy: Brain Vs. Brain!

onsdag, 17. november 2021
Prøv demoversionen af Big Brain Academy: Brain Vs. Brain!

Demoversion af spillet Big Brain Academy: Brain vs. Brain kan nu downloades fra Nintendo eShop til Nintendo Switch-systemet. Dette selskabsspil er perfekt til at spille flere sammen, som du vil opleve, hvis du prøver demospillet. Sammen med andre spillere kan du teste dine færdigheder og din hurtige tankegang i demoen og samtidig have det utroligt sjovt. 

I demoen kan du prøve ”Stretch mode”, som byder på diverse gåder, der udfordrer hjernen på tre forskellige måder. I den fulde version af spillet vil der være flere gåder, der desuden også udfordrer hjernen på to andre måder.

Derudover kan du også prøve ”Party mode”, hvor op til fire spillere kan udfordre hinanden og forsøge at samle så mange point som muligt ved at gennemføre forskellige udfordringer så hurtigt som muligt. Hver spiller bestemmer selv sin egen sværhedsgrad. Lige fra den letteste (Sprout Class) til den sværeste (Super Elite Class). På den måde kan selv de yngste børn være med, når familie og venner spiller sammen.

Intet akademi ville være komplet uden en professor, og her er det den eminente Dr. Lobe, som er vært. For dig, som køber selve spillet, er der endnu flere spilfunktioner tilgængelige, fx ”Test mode”, hvor spillerne skal igennem fem aktiviteter så hurtigt som muligt. Dr. Lobe vil belønne dig med Big Brain Brawn-point baseret på din præstation, hvilket vil hjælpe dig med at tjene mønter i spillet, der kan bruges til at låse op for kostumer til din avatar.

Hvis du har brug for at øve dig inden din næste kamp, er der altid ”Practice mode”, hvor alle kan spille deres yndlingsaktiviteter for at forsøge at opnå høje point og medaljer. Hvis du vil se, hvordan din hjerne klarer sig i verden, kan du gå ind i ”Ghost Clash mode” og konkurrere mod andre brugeres data. Du kan også konkurrere mod andre på din venneliste, familiemedlemmer, som har en profil på den samme Nintendo Switch-konsol, eller andre spillere i hele verden.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain udkommer den 3. december til Nintendo Switch – prøv den gratis demoversion af spillet allerede i dag!

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark