Skip to main content

Ny Nintendo Switch kommer den 8. oktober

tirsdag, 6. juli 2021
Nintendo Switch-familien får snart et nyt medlem. Nintendo Switch - OLED Model lanceres den 8. oktober og giver spillerne endnu en valgmulighed for, hvordan de ønsker at spille det store udvalg af spil til Nintendo Switch.

Nintendo Switch - OLED Model har den samme overordnede størrelse som flagship Nintendo Switch-modellen i dag, men med en større 7" OLED-skærm med levende farver og stor kontrast. Nintendo Switch - OLED Model har også et bredere, justérbart støtteben til at spille i bordtilstand, en ny dock med LAN-port til stabilt onlinespil, 64 GB intern lagerplads og indbyggede højttalere med forbedret lyd til både at spille håndholdt og i bordtilstand. Ligesom Nintendo Switch giver Nintendo Switch - OLED Model brugerne mulighed for at spille på tv'et og dele de aftagelige Joy-Con for at spille multiplayer med venner og familie.

Og ligesom både Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite kan Nintendo Switch - OLED Model tages med på farten, så du kan nyde dens alsidighed til at spille hvor som helst og når som helst. Der vil også være Nintendo Switch-taske og skærmbeskytter til rådighed til Nintendo Switch - OLED Model ved lanceringen.

Nintendo Switch - OLED Model lanceres den 8. oktober, samme dag som Metroid Dread, der er en direkte efterfølger til Metroid Fusion samt det nyeste bidrag i 2D Metroid-sagaen, der startede med det originale Metroid på NES. Med den nye OLED-skærm vil det føles endnu mere medrivende at kaste sig ud i det seneste eventyr med den intergalaktiske dusørjæger Samus Aran i Metroid Dread.

Nintendo Switch - OLED Model giver brugerne mulighed for at opleve forbedringer i alle tre spillemåder:

  • TV Mode: Placér Nintendo Switch - OLED Model i docken for at spille Nintendo Switch-spil på tv'et. Ved at bruge den indbyggede LAN-port med kabel kan brugerne oprette onlineforbindelse på denne måde.
  • Tabletop Mode: Udtag stativet på bagsiden af konsollen, og brug konsollens skærm til at spille multiplayer-spil med de to medfølgende Joy-Con. Det brede justérbare støtteben giver et solidt og robust grundlag. Det giver også spillerne mulighed for frit at vippe konsollen til større rækkevidde på visningsvinklen, så det er lettere at se skærmen.
  • Håndholdt Mode: Brugere kan tage konsollen med sig overalt og spille multiplayer med vennerne, både lokalt eller online. OLED-skærmen på 7 tommer byder på levende farver og stor kontrast.

Konsollen vil ved lancering komme med to farvemuligheder:

  • Nintendo Switch - OLED Model white set, der indeholder hvide Joy-Con, sort hovedenhed og hvid dock.
  • Nintendo Switch - OLED Model neon red/neon blue set, der indeholder neonrød/neonblå Joy-Con, sort hovedenhed og sort dock.

Alle tidligere Joy-Con til Nintendo Switch-familien er kompatible med denne nye model. Nintendo Switch - OLED Model er kompatibel med hele udvalget af Nintendo Switch-spil. Der kan dog være forskelle i spiloplevelsen med noget af Toy-Con-tilbehøret i Nintendo Labo-serien på grund af forskelle i konsol- og skærmstørrelse mellem Nintendo Switch - OLED Model og Nintendo Switch. Der kan også være spil, hvor spiloplevelsen kan være anderledes på grund af konsollens nye muligheder, fx den større skærmstørrelse.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark