Skip to main content

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition lanceres den 26. august

torsdag, 7. juli 2022
Du kan yderligere slynge med blæk med stil, når Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition og en Nintendo Switch-taske med Splatoon 3-tema bliver tilgængelige fra fredag den 9. september.

Fredag den 26. august lanceres Nintendo Switch - OLED Model Splatoon 3 Edition. Nintendo Switch - OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen er designet med inspiration fra det kommende Splatoon 3 til Nintendo Switch (sælges separat) og er prydet med sprælske, blækspruttende aftegninger direkte fra Splatsville. Pakken indeholder et sæt med en blå og en gul Joy-Con og har en hvid underside samt en hvid Nintendo Switch-dock med graffiti-tema.

Splatoon 3 lanceres til Nintendo Switch fredag den 9. september. Samme dag kan du også købe Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition, der passer til både Inklings og Octolings, samt en Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) & Screen Protector. Uanset om du deltager i en online Turf War hjemmefra eller spiller Story Mode på farten, vil disse ting være med til at sikre, at du kan sprutte blæk med stil.

Spillerne kan møde deres modstandere i kaotisk 4-v-4 Turf War på en blanding af både nye og velkendte baner, hvor holdene skal dække så meget som muligt af et område med deres blæk for at vinde og desuden opdage funktioner, våben og det mest trendy udstyr i denne verden. Splatoon 3 indeholder også singleplayer-funktion samt en ny udgave af Salmon Run for flere spillere. Gør Agent 3 selskab i singleplayer Story Mode i en kamp mod de uregerlige Octarians og opdag hemmelighederne bag et mystisk sted kaldet Alterna and the Fuzzy Ooze. Når spillerne dykker ned i Salmon Run, kan de slå sig sammen med deres holdkammerater for at afværge bølger af farlige Salmonid-bosser, hvoraf nogle af dem er enormt store.

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen har en 7" OLED-skærm, bred justérbar stander, dock med en LAN-port (LAN-kabel sælges separat), 64 GB intern lagerplads og forbedret lyd i håndholdt og tabletop mode. Spillerne kan desuden spille på tv'et og dele et sæt Joy-Con for at spille multiplayer lige fra start. Og ligesom både Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite kan systemet med Nintendo Switch – OLED Model tages med på farten, så du kan spille overalt!

  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_07.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_09.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_10.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_03.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_02.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_11.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_01.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_04.jpg

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark