Skip to main content

Kirby’s Dream Buffet is coming to Nintendo Switch this Summer

onsdag, 13. juli 2022
Til sommer udkommer Kirby's Dream Buffet til Nintendo Switch og byder på en stor portion sjov lokal eller online multiplayer-action gennem en række baner med madtema.

Kirby's Dream Buffet lanceres eksklusivt i Nintendo eShop på Nintendo Switch og byder på en flok Kirby-figurer, der ruller gennem en buffet af baner med madtema i fire runder med hektisk multiplayer-sjov. Spillerne skal konkurrere mod hinanden gennem disse lækre forhindringsbaner for at samle jordbær, mens Kirby vokser, og de støder andre spillere af banen og bruger de velkendte Copy Abilities - eller Copy Food Abilities, som de kaldes her - til at forpurre det for modstanderne.

Kirby's Dream Buffet byder på et tilgængeligt gameplay for spillere på alle niveauer, men er også en solid udfordring for dem, der ønsker at tilfredsstille deres trang til en venskabelig konkurrence.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark