Skip to main content

Download gratis demoversion af Kirby and the Forgotten Land!

torsdag, 3. marts 2022
Alle, som gerne vil have en smagsprøve på Kirbys kopievner og det nye Mouthful Mode, kan hente den gratis demo i Nintendo eShop.

I Kirby and the Forgotten Land skal spillerne tage med Kirby på en rejse gennem en mystisk, levende verden fyldt med Waddle Dees, der skal reddes samt platformudfordringer en masse. Den nye demo indeholder tre baner fra spillets første verden. Demoen giver spillerne mulighed for at afprøve nogle af Kirbys evner og få et glimt af det mærkelige land, hvor en tidligere civilisation og utæmmet natur mødes. Det er endda muligt at gå op imod den første boss i spillet, Gorimondo. Ved at gennemføre demoen kan spillerne få en Present Code, som de kan indtaste i den fulde version af spillet til at indløse nogle nyttige genstande i spillet.

Demoen vil også give et glimt af Kirbys nye Mouthful Mode. Med denne seneste tilføjelse til repertoiret kan Kirby inhalere genstande fra den virkelige verden til at få vilde forvandlinger, der hjælper den lyserøde puffball med at klare diverse forhindringer eller løse gåder. I det fulde spil kan Kirby fx inhalere en bil til at drøne rundt og smadre objekter med, en automat til at affyre juicedåser, en elpære til at oplyse sine omgivelser med og endda en kegle til at gennembore vandrør.

På trods af at den glemte verden, som Kirby besøger, er blottet for civilisation, er den fyldt med udfordringer, glubske fjender og gribende eventyr. En anden spiller kan endda deltage som Bandana Waddle Dee i co-op-spil for to spillere på samme konsol, så alle kan invitere en ven eller et familiemedlem med på ekspeditionen!

Slap af mellem etaperne i Waddle Dee Town, der fungerer som det centrale knudepunkt i eventyret. Byen udvikler sig efter antallet af reddede Waddle Dees, og der åbnes forskellige butikker og spil undervejs. Efterhånden som byen vokser, kan Kirby hjælpe til i Waddle Dee Café, udvikle sine kopievner i Waddle Dee's Weapons Shop eller hygge sig på en fisketur.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark