Skip to main content

Det globale salg af Pokémon Scarlet og Pokémon Violet overstiger 10 millioner på de første tre dage!

torsdag, 24. november 2022
De seneste spil i Pokémon-serien opnår det største salg på verdensplan i Nintendos historie i løbet af lanceringsweekenden.

Nintendo meddelte i dag, at det globale salg af Pokémon Scarlet og Pokémon Violet til Nintendo Switch oversteg 10 millioner eksemplarer på de første tre dage efter lanceringen på verdensplan den 18. november 2022, hvilket er det højeste globale salgstal nogensinde for et spil til en Nintendo-konsol på de første tre dage efter udgivelsen.

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet er de nyeste spil i Pokémon-serien, der nu er udkommet tre år efter Pokémon Sword og Pokémon Shield, som også blev udgivet til Nintendo Switch. Disse nye spil byder både nybegyndere og Pokémon-veteraner velkommen til serien og giver for første gang i seriens historie spillerne mulighed for at opleve et unikt Pokémon-eventyr i en åben verden.

I Pokémon Scarlet og Pokémon Violet begiver spillerne sig ud på en rejse, hvor de frit kan udforske verden i deres eget tempo og tage fat på handlingen i vilkårlig rækkefølge. Pokémon Scarlet og Pokémon Violet byder også på udvidede multiplayerfunktioner for op til fire spillere, som sammen kan kæmpe og fange Pokémon. Spillerne kan også udforske de forskellige steder i regionen sammen med andre spillere. Uanset om man udforsker, kæmper, deltager i Tera Raid Battles eller bare holder en afslappende picnic, vil spillerne få uforglemmelige oplevelser med deres venner og familie, både lokalt trådløst eller online.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark