Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons er nu det hurtigst sælgende Nintendo-spil i Europa

tirsdag, 16. marts 2021
Et år efter lanceringen til Nintendo Switch er Animal Crossing: New Horizons nu det hurtigst sælgende Nintendo-spil, der er er blevet lanceret i Europa nogensinde.

Siden udgivelsen den 20. marts 2020 er der solgt over 7 millioner eksemplarer af spillet i Europa (dette tal er sammenlagt af solgte fysiske og digitale versioner). Det vil sige, at over en tredjedel af de mere end 20 millioner Nintendo Switch-indehavere i Europa har startet turen til sin egen lille ø i Animal Crossing: New Horizons, og der kommer hele tiden flere spillere til.

"Vi er virkelig taknemmelige for, at Animal Crossing: New Horizons er blevet omfavnet af så mange spillere i hele Europa," udtalte Nintendo of Europe-præsident Stephan Bole. "Animal Crossing har længe været en populær franchise i Europa, og dens fortsatte vækst skyldes vores fans kærlighed til denne unikke serie."

I Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch starter du dit nye liv på en øde ø, som skal bebygges og tiltrække andre beboere, der består af charmerende, talende dyr. Livet på øen skifter med årstiderne, så når fx vinter bliver til forår vil der være nye insekter og fisk at fange og diverse begivenheder vil finde sted, så der altid er gode grunde til at besøge din ø. Venner fra nær og fjern kan besøge hinandens øer via Nintendo Switch Online samt sende hinanden gaver og beskeder i spillet.

Siden udgivelsen er der desuden kommet mange gratis opdateringer med nyt indhold, tidsbestemte begivenheder og muligheden for at dykke i havet. Den seneste opdatering var beklædning og møbler med Super Mario Bros. 35-jubilæumstema. Software-opdateringerne vil fortsat give nyt indhold til spillet her på titlens andet år.

De spillere, som ønsker at vise deres ø frem, får snart en ny mulighed for dette fra den 24. marts med Animal Crossing: New Horizons Island Tour Creator web service, der er en tidsbegrænset event planlagt til at løbe resten af året ud. Ved at uploade skærmbilleder eller videoklip fra øen optaget med deres Nintendo Switch-system kan de lave en plakat eller trailer for at dele øens naturskønne seværdighed og topattraktioner med verden.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark