fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Ny Nintendo Switch kommer den 8 oktober

Ny Nintendo Switch kommer den 8 oktober

Nintendo Switch-familien får snart et nyt medlem. Nintendo Switch (OLED-model) lanceres den 8. oktober og giver spillerne endnu en valgmulighed for, hvordan de ønsker at spille det store udvalg af spil til Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch (OLED-model) har den samme overordnede størrelse som flagship Nintendo Switch-modellen i dag, men med en større 7" OLED-skærm med levende farver og stor kontrast. Nintendo Switch (OLED-model) har også et bredere, justérbart støtteben til at spille i bordtilstand, en ny dock med LAN-port til stabilt onlinespil, 64 GB intern lagerplads og indbyggede højttalere med forbedret lyd til både at spille håndholdt og i bordtilstand. Ligesom Nintendo Switch giver Nintendo Switch (OLED-model) brugerne mulighed for at spille på tv'et og dele de aftagelige Joy-Con for at spille multiplayer med venner og familie.

Og ligesom både Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite kan Nintendo Switch (OLED-model) tages med på farten, så du kan nyde dens alsidighed til at spille hvor som helst og når som helst. Der vil også være Nintendo Switch-taske og skærmbeskytter til rådighed til Nintendo Switch (OLED-model) ved lanceringen.

Nintendo Switch (OLED-model) lanceres den 8. oktober, samme dag som Metroid Dread, der er en direkte efterfølger til Metroid Fusion samt det nyeste bidrag i 2D Metroid-sagaen, der startede med det originale Metroid på NES. Med den nye OLED-skærm vil det føles endnu mere medrivende at kaste sig ud i det seneste eventyr med den intergalaktiske dusørjæger Samus Aran i Metroid Dread.

Nintendo Switch (OLED-model) giver brugerne mulighed for at opleve forbedringer i alle tre spillemåder:

  • TV Mode: Placér Nintendo Switch (OLED-modellen) i docken for at spille Nintendo Switch-spil på tv'et. Ved at bruge den indbyggede LAN-port med kabel kan brugerne oprette onlineforbindelse på denne måde.
  • Tabletop Mode: Udtag stativet på bagsiden af konsollen, og brug konsollens skærm til at spille multiplayer-spil med de to medfølgende Joy-Con. Det brede justérbare støtteben giver et solidt og robust grundlag. Det giver også spillerne mulighed for frit at vippe konsollen til større rækkevidde på visningsvinklen, så det er lettere at se skærmen.
  • Håndholdt Mode: Brugere kan tage konsollen med sig overalt og spille multiplayer med vennerne, både lokalt eller online. OLED-skærmen på 7 tommer byder på levende farver og stor kontrast.

Konsollen vil ved lancering komme med to farvemuligheder:

  • Nintendo Switch (OLED-model) white set, der indeholder hvide Joy-Con, sort hovedenhed og hvid dock.
  • Nintendo Switch (OLED-model) neon red/neon blue set, der indeholder neonrød/neonblå Joy-Con, sort hovedenhed og sort dock.

Alle tidligere Joy-Con til Nintendo Switch-familien er kompatible med denne nye model. Nintendo Switch (OLED-model) er kompatibel med hele udvalget af Nintendo Switch-spil. Der kan dog være forskelle i spiloplevelsen med noget af Toy-Con-tilbehøret i Nintendo Labo-serien på grund af forskelle i konsol- og skærmstørrelse mellem Nintendo Switch (OLED-model) og Nintendo Switch. Der kan også være spil, hvor spiloplevelsen kan være anderledes på grund af konsollens nye muligheder, fx den større skærmstørrelse.

 

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.