Skip to main content

Super Mario 3D All-Stars

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 18. september, 2020
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
 • Action
  Eventyr
  Platform
Udgiver
 • Nintendo
Sprog
 • Engelsk
 • ©1996-2020 Nintendo
Tre spil i én stjernebestrøet samling.

Oplev tre af Marios største 3D-eventyr i Super Mario 3D All-Stars til Nintendo Switch! Denne særlige udgivelse giver dig Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy, der alle er optimeret til Nintendo Switch med opdateret HD-grafik, Joy-Con-kontrol samt et episk soundtrack med musikken fra alle tre spil.

Med opdateret HD-grafik og forbedret billedopløsning kan du fuldt ud fordybe dig i Marios mangfoldige eventyr!

Du får desuden tre soundtrack sprængfyldt med over 170 nostalgiske melodier. Nyd det brede udvalg af episk musik fra hvert spil, når som helst og hvor som helst!

SM3DAS 64 630x400

Super Mario 64

Med en tidløs kontrolordning, der siden er anvendt i alle Marios 3D-udflugter, markerede Super Mario 64 Marios strålende debut i 3D-verdenen. Hop, flyv og slå saltomortaler, mens du udforsker malerier omkring prinsesse Peachs slot for at finde Power Stars og stoppe Bowser!

SM3DAS SUNSHINE 630x400

Super Mario Sunshine

Tag med på stranden! Mario rejser på ferie med vennerne til den smukke ø, Delfino, men finder i stedet sammen med den trofaste F.L.U.D.D. for at afsløre et fordækt plot og dukkeføreren bag det hele. Marios nye ven lader desuden Mario krydse de forskellige verdener på alverdens måder, takket være dens vidunderlige vandpumpe!

SM3DAS GALAXY 630x400

Super Mario Galaxy

Mario drøner ud på en intergalaktisk rejse for at hjælpe Rosalina og redde prinsesse Peach fra Bowsers angreb af astronomiske proportioner. Overvind tyngdekraften og hop fra planet til planet med valgfri bevægelseskontrol, eller spil med en ven i Co-Star Mode!

Den fysiske version af samlingen kommer i et begrænset oplag og den digitale version er kun tilgængelig til slutningen af marts 2021.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark