Skip to main content

Donkey Kong Returns HD

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 16. januar, 2025
Antal spillere
  • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Platform
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
Hop, tril og tramp gennem Donkey Kong Island i dette 2D-platformeventyr!

Hjælp Donkey Kong og Diddy Kong med at få fat i deres dyrebare bananskat fra den skurkagtige Tiki Tak-stamme i Donkey Kong Country Returns HD til Nintendo Switch! Tramp på fjender, skyd gennem tønder og kør på raketter og minevogne (og rid endda på næsehornet Rambi) i 80 baner fordelt på ni verdener.

Spil spillet, som det først blev designet til Wii, eller sæt sværhedsgraden ned for at få ekstra hjerter og andre godter, der gør din rejse lidt lettere. Dette bananeventyr er visuelt forbedret i HD til Nintendo Switch og indeholder de ekstra baner fra Nintendo 3DS-versionen!

Slå dig sammen med en ven og gennemfør spillet som Donkey Kong og Diddy Kong

Del en Joy-Con-controller med en ven og tag kampen op mod Tiki Tak-stammen som DK og Diddy i lokalt spil for to spillere. Ram fjenderne med Diddys Peanut Popgun og svæv med hans Barrel Jet, og ram skurkene med Donkey Kongs Ground Pound - eller rul Barrel Roll lige igennem dem. Samarbejd for at få fat i alle bananerne!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark