fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bergsala AB. Foto: Emelie Lager

Bergsala A/S

Bergsala A/S er den officielle distributør af Nintendo i Danmark. Firmaet er et datterselskab af Bergsala AB, der har hovedsæde i Kungsbacka ved Gøteborg i Sverige.

Bergsala AB, som er Nintendos ældste eksportkunde, har siden 1981 distribueret en række spændende innovationer. Alt fra Game & Watch (”bipbip-spil”), NES og SNES til Wii, Wii U og Nintendo 3DS-familien. Den seneste konsol hedder Nintendo Switch og med den kan du spille hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Nintendo Switch-systemet fås også i en udgave, som er dedikeret håndholdt spil: Nintendo Switch Lite.

Har du nogen spørgsmål om vores hjemmeside eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på en af nedenstående måder.

Kontaktoplysninger

Post

Bergsala A/S
Valseholmen 1
2650 Hvidovre

 

E-mail:

info@bergsala.dk

service@bergsala.dk

 

Telefon:

Bergsala A/S: 70 21 20 80

mandag-fredag kl. 8.00-16.00

Bergsala Service Center: 70 25 60 80

mandag-fredag kl. 8.00-15.00

Teknisk support og servicespørgsmål

Har du spørgsmål til Nintendos produkter eller et Nintendo-produkt, der er ikke længere virker som det skal, kan du tage kontakt til vores serviceafdeling: service@bergsala.dk

Til serviceskema

Øvrige spørgsmål

Alle spørgsmål, der ikke er af teknisk natur, men om Nintendo kan sendes til info@bergsala.dk. Bemærk venligst, at vi ikke kan hjælpe med specifik spilsupport.

Nintendo.dk

Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med Joomlaproffs.se

Tack!

Vi har nu registrerat din e-post och kommer att skicka information om nyheter och spännande händelser till dig.