fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Remote Plus Additional Set White

 • Et komplet kontrolsæt, som passer godt med Wii U Basic Pack.

  Wii Remote Plus

  Wii Remote Plus er den nyeste variant af Wii Remote med endnu bedre og mere nøjagtig bevægelseskontrol. En Wii Remote Plus har nøjagtig samme teknologi som en Wii Remote med Wii MotionPlus koblet til. Den har lettilgængelige A- og B-knapper, plus- og minus-knapper for ekstrafunktioner eller menuvalg, samt 1- og 2-knapper, som for det meste benyttes, når kontrolleren holdes sidelæns med begge hænder. Den har desuden et digitalt styrekryds, en infrarød sensor, som kommunikerer med Sensor Bar, højttaler, rystefunktion og en tilbehørsindgang, hvor du tilslutter fx Nunchuk og Classic Controller.

  Wii Remote Plus drives af to AA-batterier.

  Nunchuk

  Nunchuk har også en bevægelsessensor, dog ikke så avanceret som den i Wii Remote Plus. Dette er en tillægskontrol, som ikke kan benyttes uden at den tilsluttes en Wii Remote/Wii Remote Plus. Som oftest er det spil med mere avancerede kontroller, der udnytter Nunchuk. Den tilfører en analog styrepind samt Z- og C-knapper.

  Nunchuk drives af de samme batterier, som sidder i Wii Remote Plus, eftersom der går en kort ledning mellem kontrollerne.

  Sensor Bar

  Sensor Bar udsender to infrarøde lys (et lys fra hver ende) som den infrarøde sensor på Wii Remote Plus aflæser og forholder sig til. Det er takket være Sensor Bar, at Wii Remote Plus har en pegefunktion. Sensor Bar indgår IKKE, hvis du vælger Wii U Basic Pack, men du behøver kun én Sensor Bar, uanset hvor mange kontroller du skal bruge.

  Sensor Bar kobles til Wii U-konsollen og behøver dermed ikke sin egen strømforsyning.


Wii Remote Plus Additional Set White

Release-dato: 30. november 2012
System: Wii U
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala