fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO Plus

 • Pokémon GO er allerede en succes over hele verden og med Pokémon GO Plus tager du din jagt efter Pokémon til et højere niveau!

  Pokémon GO Plus er et smartphone-tilbehør til appen Pokémon GO fra Niantic, Inc. For at bruge tilbehøret skal du opdatere Pokémon GO til den seneste version. Tilbehøret tilsluttes via Bluetooth og meddeler dig via lys og vibrationer, når der sker noget spændende i spillet - hvis der for eksempel dukker vilde Pokémon op i nærheden. Desuden kan du fange Pokémon og udføre simple opgaver ved at trykke på knappen på enheden. Pokémon GO Plus er det perfekte tilbehør til alle Pokémon GO-spillere, som også gerne vil flytte blikket fra deres smartphone, når de strejfer omkring.

  Pokémon GO Plus kan bruges, når din telefon er i sleep mode. For at se hvilke Pokémon, du har fanget og hvilke, som det lykkedes at flygte, kontrollerer du aktivitetsloggen i Pokémon GO.

  Man kan justere indstillingerne på Pokémon GO Plus, så den for eksempel kun sender meddelelser, når du kommer forbi et Pokéstop og ikke hver gang du passerer en Pokémon. Indstillingerne ændres i appen Pokémon GO.

  Hvis du vil vide mere om, hvilke funktioner der findes og få gode tips om, hvad du kan gøre, hvis noget ikke lige virker, kan du besøge det officielle forum, som er fyldt med interessante informationer.

  PokéStop

  Pokémon GO Plus blinker blåt, når du kommer i nærheden af et PokéStop. Tryk på knappen for at lede efter genstande. Hvis du finder nogen, lægges de automatisk på dit lager.

  Hvis en Pokémon er i nærheden!

  Når der er en Pokémon i nærheden, så vil lampen på Pokémon GO Plus begynde at blinke grønt - eller orange, hvis det er en Pokémon, du aldrig før har mødt - og hvis du trykker på knappen, så forsøger du at fange den ved at kaste en Poké Ball. Hvis det lykkes at fange den blinker Pokémon GO Plus i syv forskellige farver og vibrerer. Hvis Pokémon flygter, vibrerer din Pokémon GO Plus og lyser rødt.

  Pokémon GO Plus er kompatibel med følgende enheder

  iOS

  iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus med iOS Ver. 8–10 installeret

  Android

  Kompatibel med enheder som har 2 GB RAM eller mere og Android Ver. 4,4–6.0 installeret. Bluetooth® Smart (Bluetooth Ver. 4,0 eller højere) er nødvendigt for at anvende Pokémon GO Plus.

  OBS! Pokémon GO Plus kan ikke bruges uden en smartphone.


Pokémon GO Plus

Release-dato: 16. september 2016
Kategori: Systemfunktioner
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala

Relaterede produkter

Pokémon GO
Rejs mellem den virkelige og den virtuelle verden med Pokémon GO til iOS- og Android-enheder. Med Pokémon GO vil du...
 • Pokémon GO
  Rejs mellem den virkelige og den virtuelle verden med Pokémon GO til iOS- og Android-enheder. Med Pokémon GO vil du...