fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

  • Djævlen er bogstaveligt talt ridset ind i denne Nintendo Switch-konsol!

    Udover den utroligt lækre Nintendo Switch-konsol med det stilfulde Diablo III-artwork, indeholder denne pakke også Blizzards legendariske spil Diablo III: Eternal Collection og en meget fin taske med Diablo III-tema.

    Diablo III: Eternal Collection indeholder hele det klassiske spil samt ekspansionerne Rise of the Necromancer og Reaper of Souls. Udover det vil fans, som spiller Nintendo Switch-versionen, også få genstande i spillet, som kun vil være tilgængelige i denne version. Disse genstande er ting og sager fra The Legend of Zelda-serien, fx Ganondorf Transmog Armor, en følgesvend i form af en Cucco eller en Golden Triforce Portrait Frame.

    I Diablo III: Eternal Collection kan spillere vælge mellem syv forskellige klasser. Du kan være barbar, korsridder, dæmonjæger, munk, nekromantiker, heksedoktor eller troldkarl. Derefter er det bare at begive sig ud på et mørkt, spændende og mindeværdigt eventyr, hvor du vil møde en masse dæmoner og finde mængder af loot. Spillet hyldes for stilen og gameplayet og det er perfekt både til spil på tv'et derhjemme og til at tage med sig hvor som helst og når som helst på Nintendo Switch.

    NB! Denne pakke er lanceret i begrænset oplag. Forhør dig venligst hos en Nintendo-forhandler.


  • Carrying Case


Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

Release-dato: 02. november 2018
System: Nintendo Switch
Aldersmærkning:
Udgiver: Blizzard