Skip to main content

Nintendo Switch - Hvad er forskellen mellem en "primary" og en "non-primary" konsol?

Den første gang du bruger din Nintendo Account for at besøge Nintendo eShop, så registreres den Nintendo Switch-konsol, du bruger, som den primære konsol for din Nintendo Account.
Nintendo Switch - Hvad er forskellen mellem en "primary" og en "non-primary" konsol?

Du vil fortsat kunne linke din konto til andre Nintendo Switch-konsoller, men disse vil ikke blive registreret som primære konsoller.

Alle der bruger din primære konsol, kan spille spil og bruge software, du har købt. Det er ikke nødvendigt at koble til internettet for at anvende indhold, der er downloadet på den primære konsol. Hvis du vil anvende onlinefunktioner eller spil, der kræver et abonnement, så skal konsollen kobles til internettet.

Hvis du afregistrerer din primære konsol, så kan du registrere en anden Nintendo Switch som din primære konsol næste gang, du bruger din Nintendo Account til at besøge Nintendo eShop.

For at kontrollere om en konsol er den primære konsol for din Nintendo-konto, kan du logge ind på Nintendo eShop og klikke på dit personlige ikon helt oppe i højre hjørne. Scroll ned til du kommer til "primary console", står der "Not this console", er denne konsol ikke registreret som din primære konsol.

Godt at vide:

Primær konsol

 • Du kan kun have én primær konsol ad gangen tilknyttet din Nintendo-konto.
 • Den første konsol i Nintendo Switch-familien, du bruger til at besøge Nintendo eShop, bliver registreret som din primære konsol.
 • Alle der bruger din primære konsol, kan spille spil og anvende programmer, du har købt.
 • Du skal ikke have tilgang til internettet på den primære konsol for at anvende spil og software, du har downloadet.
 • Det kræver tilgang til internettet at bruge online funktioner eller spil, der kræver et abonnement.

Ikke-primær konsol

 • En Nintendo Account kan kobles til Nintendo Switch-konsoller, der ikke er registreret som den primære konsol, men visse funktioner kan være anderledes end ved brug via den primære konsol.
 • Når du bruger en ikke-primær konsol, kan du fortsat bruge din Nintendo Account til at besøge Nintendo eShop, købe og downloade software samt, under visse omstændigheder, spille downloadet software.
 • Når du bruger en ikke-primær konsol, skal du være tilkoblet internettet for at kunne spille indhold, du har downloadet. Hvis du mister internetforbindelsen, når du spiller downloadet indhold på en ikke-primær konsol, sættes spillet på pause efter et stykke tid. Så snart du har internetforbindelse igen, kan du fortsætte hvor du slap.
 • Når du bruger en ikke-primær konsol, kan downloadet indhold kun startes af brugeren, som købte indholdet.
 • Når du anvender downloadet software på en ikke-primær konsol, sættes spillet på pause, hvis din Nintendo Account benyttes til at starte downloadet software på en anden Nintendo Switch-konsol.

Sådan fungerer det:

Registrer din primære konsol:

 1. Link en Nintendo Account til en konsol i Nintendo Switch-familien.
 2. Åbn Nintendo eShop og vælg din Nintendo Account.
 3. Hvis din Nintendo Account ikke allerede har en primær konsol, så vil denne konsol registreres som den primære konsol på din Nintendo Account.

Vælg en anden konsol som den primære konsol:

 1. Åbn Nintendo eShop på din primære konsol, klik derefter på dit personlige ikon for at komme til Account Information. Scroll ned og klik for at afregistrere konsollen ("Deregister").
  • Hvis du ikke har adgang til den oprindelige konsol, kan du også afregistrere en primær konsol udenfor enheden en gang per år.
  • Afregistrering udenfor enheden kan gøres ved at gå ind på accounts.nintendo.com, vælg "Shop Menu" og derefter "Deregister Primary Console".
 2. Gå derefter ind på den Nintendo Switch-konsol, du vil registrere og brug din Nintendo Account til at gå ind i Nintendo eShop. Nu vil denne konsol være registreret som den primære konsol på din konto.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark