fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Support
  • Nintendo Switch - FAQ om Nintendo Labo

Nintendo Switch - FAQ om Nintendo Labo

Har du spørgsmål om Nintendo Labo? Vi har svarene!

Grundlæggende

Hvor meget fylder Nintendo Labo?

Her er målene på selve Nintendo Labo-pakkerne, inden de er sammenbyggede.

  • Nintendo Labo Toy-Con 01: Variety Kit: 450 mm x 345 mm x 65 mm. 
  • Nintendo Labo Toy-Com 02: Robot Kit: 450 mm x 345 mm x 74 mm.

Billederne herunder viser målene på de færdigbyggede Toy-Con-projekter.

general size 01

general size 02

general size 03

Sådan her kan du opbevare de ekstradele, der hører til visse Toy-Con, blandt andet pianoet og robotten.

general storage 01
general storage 02
general storage 03
general storage 04

Dette billede viser et eksempel på, hvordan du kan få plads til alle Toy-Con fra Variety Kit på mindst mulig plads. Robotten har et øje i toppen, så du nemt kan hænge den op på væggen.

general storage 05

Hvor kan jeg købe Nintendo Labo?

De forskellige Nintendo Labo-kits udkommer den 27. april 2018 og kan købes hos de flesta forhandlere, der normalt sælger Nintendos produkter. Kontakt venligst din lokale forhandlere for at høre om Nintendo Labo kan kødes der.

Skab

Kan hvem som helst skabe en Toy-Con?

Det er nemt at bygge en Toy-Con! Du skal bare følge de interaktive trin-for-trin-instruktioner på Nintendo Switch-systemet og bygge i dit eget tempo. Du kan endda zoome, rotere kameravinklen og spole tilbage i instruktionerne. 

Du kan også bruge en praktisk teknik, der kaldes for "avanceret foldning". 

Avanceret foldning indebærer, at du folder linjerne, inden du sammensætter de mindre dele. Denne teknik gør folderne meget stabile og din færdige Toy-Con kommer til at se flot ud. 

Du kommer til at lære alle mulige smarte tricks, når du følger de interaktive instruktioner.

Har jeg brug for noget andet til at bygge mine Toy-Con?

Alt, du behøver, er inkluderet i kittet - du har ikke brug for værktøj til at trykke delene fri...

make anythingelse 01

...og sætte dem sammen!

Du behøver ingen lim eller saks til at bygge Toy-Con. Det betuder, at børn kan samle dem på en sikker måde. Vi anbefaler, at du holder byggeområdet rent og ryddet, så du ikke mister nogen af delene. En voksen bør være med, hvis barnet er under ti år.

Hvad sker der, hvis jeg laver en fejl?

Hvis du laver en fejl, mens du bygger en Toy-Con, kan du altid gå tilbage i de interaktive instruktioner og se, hvordan du kan rette fejlen og gøre det om igen. Du kan også rotere og zoome for at se, hvor det gik galt.

Hvis pappet går i stykker...

...kan du nemt fikse det med lidt tape. Hvis du bruger dekorationstape, kan du gøre din Toy-Con helt unik. 

Hvis små dele bliver bøjet som denne...

...kan du forstærke dem med tape og et lille stykke ekstra pap.

Nintendo Labo er designet til at fejl og skader nemt skal kunne repareres. Tag et kig på de nyttige tips, som findes i softwaren, for at se, hvordan du bedst kan reparere din Toy-Con.

Hvor gammel bør man være for at bygge Toy-Con? Hvor lang tid tager det?

Vi anbefaler, at børn yngre end ti år bygger sammen med en forælder eller en anden voksen. Børn på over ti år kan klare at bygge selv, men det er altid sjovere at gøre det sammen! 

Her er en praktisk guide til gennemsnitlig byggetid for de forskellige Toy-Con-projekter. Mindre Toy-Con såsom RC-bilen kan bygges på omtrent ti minutter, mens større Toy-Con kan tage op til fire timer at samle. Vi anbefaler et par pauser undervejs til de større Toy-Con-projekter.

make howold 01
make howold 02

Spil

Hvilke typer spil kan spilles med Nintendo Labo? Hvor lange er disse piloplevelser?

Hvert Nintendo Labo-kit indeholder software. Denna software giver dig mange mulige måder til at spille og lege med dine Toy-Con-kreationer. 

Jo mere du spiller med dine Toy-Con, desto flere ting vil du opdage! Et eksempel på dette er, at du i motorcykelspillets Grand Prix-funktion kan skabe dine egne baner til at konkurrere på. 

Med robot-kittet kan du tage en pause fra at ødelægge byen og i stedet gennemføre diverse udfordringer, der låser op for nye evner til din robot.

Ud over de forskellige spil i spildelen af Nintendo Labo findes der mulighed for selv at opdage, hvordan de forskellige kreationer fungerer i opdagdelen. Hvert kit indeholder en funktion, der hedder "Toy-Con Garage", hvor spillere har frihed til selv at finde på nye Toy-Con-projekter og eksperimentere med allerede eksisterende Toy-Con.

Hvad sker der, hvis jeg mister smådelene?

Vi anbefaler, at du bygger og spiller med Nintendo Labo på et ellers ryddet område. Små dele kan opbevares i en lille pose, så de ikke bliver væk. 

play lose 01

Du kan også binde små dele sammen med snor som vist på billedet herunder.

play lose 02

Visse Toy-Con har plads til opbevaring af smådele indeni selve bygværket. 

play lose 03

Kan jeg selv tage robotdragten på?

Hvis du ikke har nogen til at hjælpe dig på med robotdragten, kan du se på denne video, hvordan du kan gøre det alene. 

Kan Nintendo Labo spilles af to spillere?

De fleste af spillene, der indgår i Variety Kit og Robot Kit er designet til at spilles af en person ad gangen.

Hvis du har et par ekstra Joy-Con-kontroller (sælges separat) kan du have racerløb og kampe med de to RC-biler, der indgår i Variety Kit. Du kan også kæmåe mod en anden robot, hvis I har to Robot Kits og et ekstra sæt Joy-Con-kontroller (sælges separat).  

Herudover kan selv opfinde dine egne oplevelser for to spillere med Toy-Con Garage.

Hvor holdbart er pappet?

Under udviklingen af Nintendo Labo lavede Nintendo tusindvis af tests for at se, hvordan pappet klarede at blive spillet med i så høj en grad.

Toy-Con er lavet af pap, så der er naturligvis en risiko for, at de går i stykker, men selvom det skulle ske, findes der ofte mulighed for selv at reparere den ødelagte del og fortsætte med at spille. Tag et kig på de nyttige tips, som findes i softwaren, for at se, hvordan du bedst kan reparere dine Toy-Con.

Hvis det er så galt, at det ikke er muligt at reparere din Toy-Con, så bliver det muligt at købe erstatningsdele. Mere information om dette kommer på et senere tidspunkt. 

Opdag

Kan jeg dekorere mine Toy-Con? Hvilke materialer kan jeg bruge?

Selvfølgelig! Eftersom de er lavet af pap, kan du udsmykke dine Toy-Con-kreationer med en række forskellige ting såsom farveblyanter, tuscher, oliekridt, akrylmaling, klistermærker og dekorationstape. 

Vi anbefaler, at du undgår flydende lim eller farve indeholdende meget vand, da disse materialer kan få kartonen til at bøje, så det bliver sværte at sammensætte delene.

discover customise

Vær opmærksom på at fjerne Nintendo Switch-konsollen og Joy-Con-kontrollerne, inden du begynder at udsmykke dine Toy-Con.

Hvorfor er der et ekstra karton-ark med i pakken? Hvad kan man bruge det til?

Et ekstra karton-ark indgår i hvert Nintendo Labo-kit for at du skal kunne tilpasse dine Toy-Con og opfinde nye måder at spille på i Toy-Con Garage. 

discover extrasheet 01

For eksempel kan du bruge det ekstra ark til at skabe Toy-Con, som ser sådan her ud...

discover extrasheet 02

Dette ekstra ark indeholder et menneskeformet papstykke og et stykke, som dækker Nintendo Switch-skærmen. Du kan også bruge disse ekstrastykker til at finde på nye måder at lege på med dine Toy-Con. 

Kan børn anvende Toy-Con Garage?

Nintendo Labo er designet til at kunne bruges af alle. Når dit barn har været igennem skab, spil og opdag-faserne i Nintendo Labo, er han eller hun klar til at forstå det grundlæggende i Toy-Con Garage. Men det er altid sjovere at gøre det sammen, og nogle børn kan indimellem have brug for hjælp fra en voksen.