• Support
  • Nintendo Switch – overfør brugerinformation og lagringsdata til en anden konsol

Nintendo Switch – overfør brugerinformation og lagringsdata til en anden konsol

Følg denne guide, hvis du vil overføre en brugerprofil og tilhørende lagringsdata fra en Nintendo Switch-konsol til en anden.

Ved at overføre din brugerinformation og lagringsdata kan du flytte brugerprofilen, tilhørende lagringsdata og Nintendo eShop-køb fra en Nintendo Switch-konsol til en anden. Dataen flyttes pr. brugerkonto, hvilket betyder, at du kan udvælge specifikke brugerkonti og flytte disse, mens du lader evt. øvrige brugerkonti ligge på konsollen.

Vigtigt!

• Du skal have både en «kilde-konsol» (den konsol du vil overføre fra) og en «modtager-konsol» (den konsol du vil overføre til).
  • Begge konsoller skal have den seneste systemopdatering 4.0.0 eller nyere og være koblet til internettet.
  • En Nintendo Account skal være tilknyttet den brugerkonto, som du vil flytte fra kilde-konsollen, men den må ikke være knyttet til brugerkontoen på modtager-konsollen.
  • Modtager-konsollen kan ikke have mere end syv brugerkonti registreret på konsollen, når overførslen skal gennemføres (det skal være plads til en ekstra bruger på modtager-konsollen).
  • Når processen er færdig, vil brugerinformation, lagringsdata og de spil, som er købt via denne brugerkonto ikke længere være tilgængelig på kilde-konsollen.

Gennemfør følgende trin:

På kilde-konsollen:

1. Fra ”HOME Menu”, vælg ”System Settings” > ”Users” > ”Transfer Your User and Save Data”.
  2. Vælg “Next”, og siden “Next” igen. Vælg derefter “Source Console” for at indikere, at indholdet skal overføres fra denne konsol.
  3. Vælg ”Continue” og afslut de følgende forberedelser på modtager-konsollen.

På modtager-konsollen:

1. Fra ”HOME Menu”, vælg ”System Settings” > ”Users” > ”Transfer Your User and Save Data”.
  2. Vælg ”Next” og siden ”Next” igen. Vælg derefter ”Target Console” for at indikere, at indholdet skal overføres til denne konsol.
  3. Vælg ”Sign in” og vælg om du vil logge ind med den e-mailadresse, der er knyttet til din Nintendo Account eller dit login ID.
  4. Indtast din e-mailadresse eller dit login ID og vælg derefter «Sign in» > ”Next”.

På kilde-konsollen:

1. Vent til modtager-konsollen er fundet og vælg siden ”Transfer”.
  2. Overførselsprocessen starter. Vent til den er færdig.
  3. Så snart den er færdig, vælger du «End» for at fuldføre processen.
  • Hvis der ikke findes nogen anden konto tilbage på konsollen, når overførslen er færdig, vil der skabes en placeholder-konto.